in

SVET POTRESAO SNIMAK BRUSA VILISA! Na njemu je i njegova desetogodišnja ćerka! (VIDEO)

Supruga glumca Brusa Vilisa (67), Ema Heming Vilis (44) je pre 2 dana na Instagramu podelila snimak njihove ćerke Mejbl Rej (10) na kom se u jednom trenutku pojavio i čuveni glumac, što je potreslo njegove fanove širom sveta. 

Naime, mnogi ljudi koji su decenijama obožavali njegove filmove, kao i oni koji su uz njega rasli, teško su podneli nedavne vesti da Vilis zbog teške bolesti prekida karijeru, pa ih je sada emotivni video-zapis samo dodatno podsetio na tu tužnu činjenicu.     

Ema i Brus pored Mejbl Rej imaju još jednu ćerku, Evelin Pen, dok Brus iz bivšeg braka sa glumicom Demi Mur ima 3 ćerke – Rumer (33), Skaut (31) i Talulu (28). Demi i Brus su se 2000. godine razveli i to nakon 13 godina braka, da bi se sada već bivši glumac 2009. venčao sa Emom.

Na video-zapisu vidi se kako Vilis pleše sa svojom ćerkom.   

Pre nekoliko meseci Brusova porodica na čelu s njegovom suprugom Emom i bivšom ženom Demi su objavile fanovima da se zbog afazije mozga on definitivno povlači iz sveta glume. Reč je o retkom poremećaju koji uglavnom nastaje kao posledica moždanog udara, a manifestuje se kao niz poteškoća koje onemogućavaju normalnu komunikaciju.

– Hvala Vam što delite Brusove snimke, divno je videti ga da se ponovo smeje i zabavlja, sreća je da ima divnu porodicu – bili su samo neki od komentara na snimak.

– Brus izgleda fantastično, bravo! –

– Koliko je samo divno što možemo da vidimo Brusa ponovo nasmejanog sa porodicom –

– Fantastičan otac i ćerka momenat! –

– Suze mi same teku – glasili su samo neki od komentara.  

S druge strane, Brusova i Demina ćerka Skaut je uoči svog 31. rođendana objavila golišavu fotografiju na Instagramu uz koju je kratko napisala:

Ovo će biti najbolja godina u mom životu – napisala je Skaut dok je objavila fotografiju svojih leđa i nage zadnjice u hidromasažnoj kadi sa pogledom na živopisni kanjon.

Ova fotografija odmah je izazvala veliki broj reakcija.

– Srećan rođendan divna damo, neka ovaj dan bude divan poput tebe –

– Ne zaboravi da dodaš da će ova godina “do sada” biti najbolja –

– Srećan rođendan prelepa devojko –

Našla se kao i uvek nekolicina onih kojima je golotinja zasmetala, pa su se pobunili.

– Ali zašto si uradila ovo ? –

– Oblaka iza tebe je malo, trebalo je da iskoristiš više oblaka da pokriju pojedine delove tebe –

BONUS VIDEO: