in

Sve se u sekundi promenilo!

Foto: Printscreen Youtube

Pevač Darko Radovanović tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći pre više od 10 godina, a njegovi prijatelji i kolege ga se i danas rado sećaju. Jedan od onih koji nije mogao da prihvati ovu preranu smrt je i hitmejker Bane Opačić.

Darko i Bane započeli su saradnju 2004. godine, napisao mu je najveće hitove ali napravio i neke koji su čekali da se snime. Međutim, sudbina je želela drugačije pa su te pesme snimili neki drugi izvođači.

Bane je na društvenim mrežama objavio video sa Darkom, a onda mu i posvetio lepe reči.

“2004. godina naš prvi susret i pesma “Ti moja nevero” kojom smo započeli nešto puno vrednije od saradnje. Izdvojio sam jednu sa prvog i nekoliko pesama sa poslednjeg albuma jer ako bih postavio sve pesme koje sam pisao za Darka to bi bio jedan predug video”, napisao je Bane a onda dodao:

“Umesto njegovog koncerta, te godine su kolege pevale koncert njemu za pomen. Napisao sam nebrojeno pesama za njega u ovoj deceniji u kojoj ga nema. Otpevali su ih neki drugi pevači. Bio je više od saradnika, bio je prijatelj. Bio je više od prijatelja. Bio je moj brat”.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)