in

Sve se odigralo na njen rođendan!

Pevačica i dobitnica Gremija, Ejmi Dafi nakon što je objavila svoj najveći hit “Mercy”, nestala je sa javne scene a njen nestanak ostao je misteriozan. Godinama je nije bilo a onda se pojavila i otkrila šokantnu istinu.

Prošle godine je na društvenim mrežama ali i na svom sajtu iznela detalje tragedije, a ono što je preživela viđa se samo u filmovima. Kako je saopštila, bila je drogirana i silovana i bilo joj je potrebno dosta vremena da se oporavi i odvaži da to javno podeli.

foto: Youtube

“Nema jednostavnog načina da vam ovo kažem. Mnogi među vama se pitaju šta se sa mnom dogodilo, gde sam i zašto nestala. Puno sam puta razmišljala o tome kako da ovo napišem i kako bih se nakon toga osećala. Nisam u potpunosti sigurna zbog čega mi se čini da je sada pravo vreme za to i da će me razgovor o tome osloboditi. Sigurno se pitate zašto nisam odlučila da iskoristim svoj glas da bih izrazila svoju bol. Nisam želela da svetu pokažem tugu, ne znajući kako ću pevati slomljenog srca. No ono se postupno dosad zacelilo. Istina je i molim vas, verujte da sam sada dobro i na sigurnom. Više su me dana silovali, drogirali i držali u zatočeništvu, ali preživela sam i trebalo mi je mnogo vremena za oporavak”, napisala je ona.

Ona je kasnije otkrila i šta se tačno dešavalo.

“Bio mi je rođendan i bila sam drogirana u restoranu, bila sam drogirana i sledeće četiri nedelje. Ne mogu da se setim ukrcavanja na avion i povratka kući. Bila sam smeštena u hotelsku sobu i silovana”, počela je Dafi.

Ejmi Dafi
foto: Profimedia

(Espreso)