in

“SVAKO JE DANAS MAJKA” Nađu Mitov uništavaju na mrežama, a na snimku radi samo OVO

“SVAKO JE DANAS MAJKA” Nađu Mitov uništavaju na mrežama, a na snimku radi samo OVO

Influenserka i fitnes instruktorka Nađa Mitrov je udata i ima devojčicu Taru. Posvetila se privatnom biznisu, a na društvenim mrežama takođe je popularna. Nakon porođaja ubrzo se vratila u teretanu kako bi radila sa klijentima, ali i kako bi vratila željenu i devojačku kilažu. U tome je uspela, a nastavila je posvećeno da trenira. Da bi se organizovala, devojčicu joj čuva svekrva sa kojom je u dobrim odnosima, ali i njena porodica. Pomoć je pristigla sa svih strana onda kada je najpotrebnije, a ona to nekada koristi i za svoj odmor. Veliki broj korisnika mreža smatra da ima pravo da vređa svakoga, a u slučaju ove mlade devojke i mame za skoro sve što vide na njenom profilu tvrde da je loše, konkretno da je ona “loša majka”. Nakon snimka gde jede, pokrenula se prava rasparava o tome kakva je majka.

Nađa Mitov je podelila video uz opis:

– Beba ceo vikend kod babe, mama uživa u vremenu “za sebe”

Ovaj video ubrzo je postao viralan, a onda su pristigli i neki negativni komentari.

– Ja bez mog bebca ne mogu ni 10 minuta.

– Svako je danas majka.

– Daaaa baš za sebe…Snima video, objavljuje, idi uživaj kad ti već čuvaju dete, opsednutost internetom.

Ipak, da nije sve tako crno govori i podrška drugih žena i mama koje bi volele da su na njenom mestu, one su joj poručile:

– Blago tebi, da bar meni ima neko da čuva.

– Podržavam apsolutno, tako su samostalniji.

– Joj ljudi sta vam je nije vaše dete ostavila i baka je nečija majka neće bebici ništa faliti, kao da je poslala dete u Afriku!

Da podsetimo, nedavno se venčala za svog partnera Bojana, a njena venčanica takođe je pokrenula diskusiju. Osim previše otvorene venčanice, kako su je ocenili, mnogi su je kritikovali da je razmažena jer je na sopstvenom venčanju u crkvi sedela. Razlog tome je što je influenserka celu noć povraćala.

BONUS VIDEO:

 Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /