SVAKA ČAST, KRALJICE! Kada vidite šta Mirjana Karanović radi u teretani neće vam biti dobro, ona je PRAVI PRIMER!

Za Mirjanu Karanović vreme je stalo. Gde god da se pojavi slavna glumica pleni harizmom i savršenim izgledom. Uvek nasmejana i dobro raspoložena, spada u grupu poznatih dama čiji su dani ispunjeni napornim treninzima zarad dobre kondicije. Baš ovo omogućava joj da se u svojoj koži oseća zadovoljno i da izgleda odlično.

Nedavno je otkrila da je za vreme karantina uspela ono što je malo kome pošlo za rukom. Zahvaljujući izbalansiranoj ishrani smršala je 15 kilograma. Dan u teretani za Miru Karanović je jedna vrsta dopinga, čemu svedoči i njena poslednja objava na društvenim mrežama.

– Danas je dan za trening. Priznajem da je moja najjača motivacija osećaj zadovoljstva i ponosa kada je trening gotov. Do tada jedan mali, ali uporan glasić u meni viče: Prestani, dosta je, ne mogu! Već sam naučila da ga ignorišem – napisala je glumačka diva i pokazala kako naporno trenira. Verujemo da će se mnogo mlađe pripadnice lepšeg pola postideti kada budu videle šta sve obuhvata trening Mirjane Karanović.

Bonus video:

00:13

BOJANA POKAZALA KAKO SU UKRASILI SOBU ZA BEBU! Šijanova izabranica broji sitno do POROĐAJA, a jedan motiv na zidu baš DOMINIRA!

(Espreso)