in

Šuškalo se da su bili zajedno, a ove zvezde nisu bile ni blizu ljubavi

Šuškalo se da su bili zajedno, a ove zvezde nisu bile ni blizu ljubavi

Velike ljubavne priče u filmovima ostaju gledaocima u sećanju i mnogo godina nakon što ta ostvarenja ugledaju svetlost dana.

Nije retkost da zbog jake hemije između glavnih glumaca publika posumnja da se nešto dešava među njima i u stvarnom životu.

Takvi primeri u Holivudu su brojni, a jedan od najpoznatijih je onaj koji se odnosi na Kejt Vinslet i Leonarda Dikaprija u filmu „Titanik“. Njih dvoje su se na snimanju pomenutog ostvarenja i upoznali, a nakon što je film postigao neverovatan uspeh nastavili su druženje. Međutim, njihovo druženje nije bilo svakidašnje. U moru površnih i onih koja ne traju dugo, prijateljstvo Kejt i lea je potrajalo. Zbog toga su se nebrojeno puta pokretale priče o njihovoj navodnoj romansi, što su oboje uvek negirali.

Njihova hemija u „Titaniku“ bila je očigledna, a film je delom i zbog toga postigao ogroman uspeh, te se i 25 godina nakon premijere i dalje priča o njemu. Iako su oboje svaki put negirali da između njih ima nečeg više od prijateljstva, tamošnji mediji i danas pokušavaju da naprave priču o varnicama između njih. Kada je na dodeli Oskara 2016. godine Dikaprio konačno nagrađen zlatnom statuom za rad na filmu „The Revenant“, Kejt mu je bila najveća podrška i sa suzama u očima aplaudirala.

Tada se po ko zna koji put pisalo o njihovoj navodnoj vezi, iako je Vinsletovima godinama u srećnom braku. Ta pisanja verovatno nikada neće prestati, što svedoči o tome koliko dobar posao su napravili u „Titaniku“.

Džulija Roberts i Ričard Gir važili su za filmski tandem koji je svakim zajedničkim ostvarenjem punio bioskopske dvorane. Njih dvoje su glumili par u filmu „Pretty Woman“ iz 1990. godine, a gotovo odmah nakon premijere počela su „šuškanja“ o njihovoj romansi u stvarnom životu. Njih dvoje su devet godina kasnije snimili još jednu romantičnu komediju, „Runaway Bride“, koja nije postigla toliki uspeh kao čuvena „Zgodna žena“, ali jeste ponovo osvojila publiku širom sveta.

Džulija je poznata po burnom ljubavnom životu – kao i u „Odbegloj mladi“ ostavila je Kifera Saterlenda gotovo na oltaru (raskinula je preko sekretarice nekoliko dana pre venčanja), dok je Gir u tom periodu bio oženjen supermodelom Sindi Kraford.

Sindi Krafvford i Ričard Gir
Foto: Everett / Profimedia

Ništa od toga nije moglo da zaustavi medije tog vremena, te su na sve načine pokušali da nađu dokaz o njihovoj romansi.

Skoriji primer sličnog kreiranja atmosfere ljubavnih iskrica van velikog ekrana jeste onaj koji se odnosi na Lejdi Gagu i Bredlija Kupera u najnovijoj verziji filma „A Star is Born“. Ovo ostvarenje ostvarilo je ogroman uspeh na blagajnama širom sveta, a Gagi je doneo status priznate glumice. Bredli se našao u ulozi režisera i oduševio ljubitelje filma, ali je najveću pažnju ukrala njihova hemija tokom promocije filma.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Gaga je nebrojeno puta isticala koliko ju je Kuper oduševio kao muzičar, dok je on neprestano hvalio njen talenat za glumu. Na crvenom tepihu su bili neobično bliski, a tokom zajedničkih intervjua su se gledali kao zaljubljeni par.

Iako je Bredli u tom trenutku bio u vezi sa manekenkom Irinom Šajk, za koju mnogi kažu da je jedna od najlepših žena na svetu, mediji su neprestano potencirali priču o njegovoj aferi sa Gagom. Bredli i Irina su tada već dobili ćerku, ali bez obzira na to mediji se nisu zaustavili.

Kada su Bredli i Irina raskinuli u jeku tih priča, to je dodatno podgrejalo sve dotadašnje natpise. Ipak, kada su se strasti smirile, Gaga je u jednom intervjuu rekla da je sva hemija preneta sa filmskog platna bila deo strategije promocije ovog ostvarenja, kao i da ona ni na koji način nije imala veze sa Bredlijevim raskidom.

BONUS VIDEO: Holivudski macani koji su se uništili botoksom