in

Supruga Zdravka Čolića je večita misterija, a ovim ga je osvojila

Supruga Zdravka Čolića je večita misterija, a ovim ga je osvojila

Upoznali su se u Makarskoj.

Zdravko Čolić već decenijama je u ljubavi sa suprugom Aleksandrom, sa kojom ima dve ćerke Unu i Laru.

Iako su Čoline naslednice često u fokusu, Aleksandra je sačuvala svoju anonimnost, te mnogi ni ne znaju kako ona izgleda.

„Venčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora da postoji. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života“, rekao je tada Zdravko.

Istom prilikom, otkrio je i čime ga je Aleksandra osvojila.

Foto: Indir Merdanović za Stars & More

„Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, s vremenom smo počeli da se zabavljamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine, sekira se… Čovek nekako prepozna osobu koju bi opet rado video, uhvati neku emociju koja bez reči govori da joj je stalo do njega. To ne mogu da objasnim jer može pred tobom biti najlepša i najpametnija žena a da jedva čekaš da ode od nje. Viša sila određuje zašto su neki ljudi zajedno, a drugi nisu. Sandrina i moja aura su se prepoznale, to je verovatno bilo sasvim dovoljno za ulazak u neku novu dimenziju“, dodao je on za Hello.

Podsetimo, njihova starija naslednica Una veoma je popularna na društvenim mrežama, a samo na Instagramu je prati preko 40 hiljada ljudi.

BONUS VIDEO: TOP 5 odvala pevačica