in

Supruga omiljenog srpskog voditelja takođe je TV lice

Bračni par je izabrao život pred kamerama.

Vladimira Jelića srpska javnost je upoznala kao voditelja Radio televizije Srbije. On više ne radi na RTS-u, ali je i dalje lice koje često vidimo na malim ekranima.

Njegova supruga, Jovana Jelić, takođe je javna ličnost. Ona je glumica koja je imala uloge u serijama „Kolo sreće“, „Uregentni centar“, „Ubice mog oca“, kao i „Šifra Despot“.

Upoznali su se na jednom snimanju i lagano uplovili u romansu. Jovana je osam godina mlađa od Vladimira i rodom je iz Novog Sada.

Nedavno su viđeni na koncertu Marize, na platou ispred Geozavoda.

Vladimir Jelić i supruga Jovana Jelić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Dopali smo se jedno drugome, razmenili telefone, počeli da se viđamo i vrlo brzo shvatili da smo se zavoleli. Kod nas je sve išlo postepeno i sve nam se dešavalo baš kad treba, bez nekog planiranja i forsiranja. Tako je i beba došla, kao normalni sled događaja. Nismo se ničime opterećivali, poput brojnih parova koji iz tog silnog iščekivanja i želje nikako ne uspevaju da se ostvare kao roditelji“, rekao je ranije Vladimir, koji s Jovanom ima dva sina.

Voditelj ne krije da uživa u porodičnom životu s Jovanom, decom i njihovim psom.

„Najsrećniji trenuci su mi kada čujem sinov smeh i ciku, kao i lavež maltezerke Bubice, četvrtog člana naše porodice, dok me zajedno presreću na vratima kad stižem kući“, rekao je za Aksa kada mu se rodio prvi sin.

***

Bonus video: Hit potez Maje Dragić nakon peha u programu uživo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram