in

Sukob Harija sa Vilijamom otkrio važan detalj iz njegovog odnosa sa Megan

Sukob Harija sa Vilijamom otkrio važan detalj iz njegovog odnosa sa Megan

Kome se zapravo Hari prvo obratio posle sukoba sa bratom?

Princ Hari otkrio je u svojoj novoj autobiografiji da ga je brat Vilijam napao u Londonu 2019. godine, i to nakon svađe zbog njegove žene Megan Markl.

Kako prenosi Gardijan, Hari u knjizi prepričava, kako kaže, fizički napad njegovog brata Vilijama, i to u vreme dok su se njih dvojca udaljavali zbog Harijevog braka sa glumicom Megan Markl.

Opisujući sukob u svom domu u Londonu 2019. godine, Hari kaže da je njegov brat Vilijam Megan nazvao teškom i nepristojnom što je, kako je naveo, bilo ponavljanje onoga što su o njegovoj supruzi pisali mediji.

Princ navodi da je sukob uskoro eskalirao i da ga je Vilijam uhvatio za kragnu, pokidao mu ogrlicu i oborio ga na pod.

Ova scena, nakon koje je, kako tvrdi Hari, zadobio vidljivu povredu leđa, jedna je od mnogih u autobiografiji, koja će sledeće nedelje biti objavljena.

Hari i Megan

U svemu je veliku pažnju privukao jedan detalj – Hari odmah nakon sukoba nije pozvao svoju ženu, već svog psihoterapeuta.

Naime, u svojoj knjizi Spare koja treba da bude objavljena 10. januara, Hari kaže da je odmah kontaktirao svog terapeuta, a ne svoju ženu. Hari tvrdi da je kasnije rekao Megan za svađu nakon što je primetila ogrebotine i modrice na njegovim leđima, navodi se u odlomku knjige koji je preneo Gardijan.

Takođe se navodi i da je baš Vilijam rekao Hariju da sve prećuti Megan, što je on i učinio.

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram