in

Studirala je medicinu, postala misica, a onda odlučila da se posveti domaćinstvu

Studirala je medicinu, postala misica, a onda odlučila da se posveti domaćinstvu

Tvrdi da nikad nije bila srećnija.

Kandaska misica Sintija Loven pre nego što je osvojila ovu prestižnu nagradu, studirala je medicinu i želela da postane lekar.

Međutim, njen životni put je otišao u drugom smeru. Naime, modeling je zamenila domaćinstvom nakon što se udala. Njen suprug je bivši vojnik, a ona uživa u tradicionalnoj ulozi žene, te većinu vremena provodi u kući.

Sintija na svojim društvenim mrežama deli savete o kućnim poslovima, ali i šminkanju.

„Nikad ne bih dozvolila sebi da to radim u neuglednom izdanju. Uvek sredim kosu, našminkam se i lepo se obučem. Ručak stavim u ekspres lonac, a ja u međuvremenu čistim i sređujem. Kada završim sve obaveze, ostaje mi samo da čekam muža da se vrati kući. Poslužim večeru i onda se spremamo za spavanje. Tako otprilike izgleda svaki moj dan“, rekla je ona jednom prilikom.

Kako tvrdi, odgovara joj da njen suprug donosi odluke u njihovoj kući, a dodaje i da je to ojačalo njihov odnos.

Bivša misica je otkrila i da svako veče čeka supruga da večeraju zajedno, a ako on najavi kasniji dolazak čeka ga servirana hrana za stolom.

„Nisam više želela karijeru. Želela sam da budem supruga i domaćica. Čim sam se udala, dogovorila sam se sa mužem da ću ja održavati kuću a on raditi. Nekada sam želela karijeru, ali shvatila sam da ništa ne može da mi donese toliko zadovoljstvo kao kad ugodim svom mužu“, objasnila je svojevremeno.

Loven je u novembru prošle godine rodila sina, a sada je ponovo u drugom stanju i jedva čeka da njihova porodica postane veća za još jednog člana.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit