in

Stoju zbog ove izjave urnišu na Tviteru VIDEO

Stoju zbog ove izjave urnišu na Tviteru VIDEO

Lapsus je ponovila nekoliko puta tokom intervjua.

Stojanka Novaković Stoja godinama je jedna od najtraženijih folk pevačica na estradnoj sceni. Njeni nastupi se kotiraju među najskupljim, a i sama se ponosi time.

Naime, jednom prilikom je tokom intervjua govorila o tome i dodala da radi samo „eskluzivne“ nastupe, koje je finansijski teže ispratiti. Lapsus je više puta ponovila, što tviterašima nije promaklo.

„30 godina radi, a nije naučila da se kaže ekskluzivno“, „Eskluzivno jako“, „Stanje nacije“, samo su neki od komentara na Tviteru.

Podsetimo, pevačica se nedavno osvrnula na mnoge pevače koji danas počinju da se bave ovim poslom samo zbog novca, objasnivši da na tako nikad neće biti srećni.

„Pevanje nije samo posao, ni zanimanje, niti način zarađivanja. Pevanje je dar od Boga, emocija koja je darovana da se prenosi kao lek, lek za druge, vrlo retko za sebe. Uvek se iznova radujem kada čujem da sam pesmom nekome pomogla, ohrabrila ga, razveselila. Zato ko god hvata mikrofon da bi postao poznat i bogat neće biti srećan, to je tako. Voli vas vaša Stoja“, napisala je Novakovićeva u okviru Instagram storija.

BONUS VIDEO: TOP 5 odvala pevačica