in

Stoja sa 17 godina rodila sina, a onda završila na ulici

Stoja sa 17 godina rodila sina, a onda završila na ulici

Teška životna priča folk zvezde.

Pevačica Stoja Novaković svojevremeno je pričala o svojoj teško mladosti, kao i svemu što je proživela nakon što joj je suprug iznenada preminuo.

Naime, ona se samo 16 godina udala, ali je sve krenulo po zlu posle samo tri godine.

„Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka kog sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina sam rodila sa 17, i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz suprugovu saglasnost. Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila ta nesreća, a onda je sve krenulo naopako“, ispričala je pevačica, pa otkrila kroz kakve bolne trenutke je prolazila:

„Ceo taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala! Mislila sam da neću preživeti. Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednje parče hleba. Naravno, morala sam da nastavim da pevam po kafanama da bi moje dete imalo šta da jede“, dodala je ona.

Smrt Stojinog supruga, dala je prostora njegovoj porodici da raskrsti sa snajkom koju nisu voleli, te su je sa detetom izbacili iz kuće.

„Porodica mog supruga me nikada nije volela, od samog početka sam im smetala. Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i moje dete od tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni stvari da ponesem, izašla sam bez ičega“, ispričala je tada Stoja jednom prilikom za „Alo“.

BONUS VIDEO: Top 5 najlepših prirodnih pevačica