STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA! DŽEJ LO NAKON RASKIDA OTRČALA U NARUČJE BIVŠEG VERENIKA: Uhvaćeni zajedno na aerodromu

Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Poslednjih nekoliko dana Dženifer Lopez provela je sa svojim bivšim verenikom Benom Aflekom, s kojim je, u jeku medijske pažnje za njom nakon raskida veridbe s Aleksom Rodrigezom, pobegla u Montanu, gde su ih usnimili i paparaci.

Nakon raskida s Aleksom Rodrigezom, slavna Džej Lo utehu je pronašla u zagrljaju još jednog bivšeg verenika, koji poslednjih meseci prolazi kroz isto što i ona. Naime, i Aflek je nakon propalog braka s Dženifer Garner nedavno okončao vezu s Anom de Armas.

Ben Aflek
foto: Profimedia

Latino diva je upravo s njim provela nekoliko dana, daleko od svih, u Montani, gde su ih prvo u automobilu, a potom i na aerodromu, prilikom ulaska u privatni avion, snimili paparaci, a što je za magazin „People“ otkrio izvor blizak Džej Lo.

„Provela se odlično s Benom. Srećna je s njim i uživa u zajednički provedenom vremenu“, otkrio je izvor nakon što su se njih dvoje vratili iz Montane. Njihovo ponovno druženje započelo je nakon raskida veridbe s Rodrigezom, a paparaci su holivudskog glumca snimili već krajem aprila pred kućom Dženifer Lopez u Los Anđelesu.

„Dženifer je provela nekoliko dana s Benom van grada. Njih dvoje su izuzetno povezani. Sve je ovo brzo, ali intenzivno, no važno je da je Dženifer srećna“, zaključio je drugi izvor.

Par je inače bio veren 2002. godine, a zajedno su glumili u filmovima „Devojka iz Džersija“ i „Gigli“, a mediji su im tada nadenuli nadimak Benifer, što je zapravo spoj njihovih imena.