in

Šta to Kaća ima između nogu? Pevačica pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama! (FOTO)

Pevačica Katarina Živković u jeku aktulenih nastupa tokom letnje sezone predah je potražila u vodi, što je sasvim razumljivo. Ona se trenutno nalazi u Bosni, odakle je pažnju svojih fanova privukla fotografijom na ogromnom labudu koji joj je poslužio kao idealna zamena za dušek, ali koji je, s druge strane, podstakao salve komentara s aluzijama na njenu provokativnu pozu. 

Živkovićeva je poznata kao neko ko vodi računa o svom telu i izgledu, tako da se i na kupalištu pojavila u prepoznatljivom izdanju. Bila je primentno našminkana iako je došla na kupanje, a po svemu sudeći je korsitila i neke dobre filtere. Pažnju mnogih ipak je ukrao njen blistavi, iskreni osmeh.

Osim toga, beli jednodelni kupaći kostim sijao je na njoj u trenutku fotografisanja.  

Fanovi nisu ostali imuni na ovaj prizor.

– Osmeh od milion dolara –

– Ženo, pa ti blistaš –

– San svakog muškarca –

– Plovi, plovi mala barka –

– Lepotica –

– Telo za primer – bile su samo neke od reakcija, dok su pojedini njeni pratioci bili i pomalo neumesni, pa su je zapitali: “Šta ti je to među nogama, Kaća?”. 

Katarina je tek zagolicala maštu i objavom od pre 2 dana u kojoj je pevušeći hitove očigledno aludirala na nekog.

– Da volim te, ko će da mi brani, jos više ću kad mi kažu stani! – ponavljala je ona na snimku. 

Bela boja izgleda da je zaštitni znak ove pevačice tokom leta, budući da je i na nastupu u BiH bila u beloj kožnoj jakni i u šortsu, dok je na nogama imala kožne, elegantne čizme u crnoj boji.

BONUS VIDEO: