in

ŠTA TI IZIGRAVAŠ RIBU, GLUPAČO! O ovom snimku Marije Veljković govori cela Srbija (VIDEO)

ŠTA TI IZIGRAVAŠ RIBU, GLUPAČO! O ovom snimku Marije Veljković govori cela Srbija (VIDEO)

Voditeljka Marija Veljković (42) ne prestaje da privlači pažnju gde god se pojavi. Ona se pre godinu dana razvela od arhitekte Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece i vratila se sa njima u svoj devojački stan. Tokom leta je potvrdila vezu sa glumcem Rastkom Jankovićem i priznala da joj je upravo on vratio osmeh na lice. Izgleda da je ta ljubav zaslužna i što Marija blista u svakoj odevnoj kombinaciji, dok je na malim ekranima viđamo širokog osmeha. 

Neretko je možemo videti u izdanjima koje po običaju naiđu na salvu pohvala od strane njenih 60.000 pratilaca, ali ponekad zaluta i određeni broj zluradaih komentara.

Marija se tako tako uoči novogodišnjih snimanja pojavila u nekoliko različit izdanja haljina  a mnogima je zasmetalo što je ona imala predubok dekolte lii navodno preterani šlic. Tako je osvanuo i određeni broj reakcija poput ove:

Marija, ne treba da imaš ovakve fotografije. Ti si super, zgodna, fina, a onaj kome si draga taj je sigurno do tebe, sa tobom. Nema potrebe za objavljivanjem ovoga. Ti si pre svega majka –

 

Marija nikada nije krila ništa čak ni na društvenim mrežama. Tako je javno progovorila da se razvodu, vraćanju u devojački stan, kao i to koliko se zaljubila u novog partnera. Takođe, česti i njeni gotovo svakodnevni snimci sa decom, način na koji ih vaspitava i sve što sa njima radi u slobodno vreme. Na malim ekranima je viđamo u raznim izdanjima, kojia su krajnje primerena, a ona je otvorena i pristupačna za razgovor sa učesnicima emisija. Međutim, izgleda da je pojedinim dušebrižnicama sve to bilo previše, tako da su sve češći negativni komentari ne samo na njenom već i na profilima i ostalih poznatih ličnosti.

Veljkovićeva je pak naišla na veliki broj pozitivnih reakcija nakon što je juče postavila video na kome je ukazala na sve veći broj osuđujućih komentara i to od strane ljudi koji je nikada u životu nisu ni sreli, a kamoli upoznali. Ipak oni su sebi dali za pravo da je vređaju i ismevaju.

Nikada se neću pomiriti sa izrazom “konstruktivna” ili “pozitivna” kritika. Mislim da je taj izraz samo maska za nevaspitanje, bahatost i prostakluk. Internet pruži milion lepih mogućnosti, ali isto tako pruža mogućnost pojedincima da se sakriju iza lažnog imena i slike i pišu sve što im padne na pamet, a što najčešće nije konstruktivna kritika, jer uvrede to nisu. Takođe, ostavljanje “mišljenja” o nečijem životu, statusu, garderobi, uvrede, ili bilo kakvo ponižavanja osobi koju čak i ne poznajete, ili je “poznajete” samo putem društvenih mreža je prilično površno i verujem da ne čini dobro ni onom ko se komentariše ni onom ko je ostavio komentar. Pratite sadržaj koji vas inspiriše i puni pozitivnom energijom, ako vas neko nervira, ne pratite ga, to je moj savet. Živite život, volite, budite voljeni, gledajte život iz pozitivnog ugla, jer je prelep i koristite internet na pravi način, želim vam lep dan – napisla je ona uz video snimak na kome se vidi koliko su je vređali.

 

– Šta ti izigravaš ribu? –

– Glupačo! –

– Koliko si se samo ofucala –

– Kakva si ti to majka? –

– Rugobo! –

– Odvratna si! –

– E, jadnice – bili su komentari koji su joj stizali u poslednje vreme, a ona je odgovorila na video snimku ovako.

Kakvi “oprečni” komentari na jednu osobu koju uopšte ne poznajete. Mi, odrasli možemo da se izborimo sa time, ali imajte u vidu da postoji veliki broj mladih osoba koji jednostavno ne može sa time da se izbori. Mislite o tome ubuduće kada iz nekog razloga poželite da nekoj osobi uputite “pozitivnu kritiku” – rekla je ona, a to je naišlo na more pohvala, deljenja objave i zahvaljivanju na komentarisanju onoga o kome većina ćuti, a to je sve veće zlostavljanje javnih ličnosti putem interneta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: