in

Šta je obeležilo jučerašnju epizodu

Šta je obeležilo jučerašnju epizodu

Nova nedelja u “Najvećem gubitniku” predstavlja stepenik više koji takmičari moraju da pređu.

Očekivano, počeli su još naporniji treninzi, a u pauzama između istih, cimeri koriste vreme za druženje.

Tako su Radmila, Marša i Aleksandra proćaskale, a tu priliku je Rada iskoristila da ohrabri Maršu.

„Ti kad oslabiš, znaš kakva ćeš riba da budeš, tamo u finalu…“, rekla joj je Radmila, a Aleksandra je sve vreme grlila Maršu, govoreći da je podseća na njenu ćerku.

Marša i Aleksandra Foto: Nova S

Usledio je prvi ovonedeljni zadatak. Svako od takmičara je morao jednom nogom da stane na gredu koja se nalazi ispred njega. Druga noga ne sme biti oslonjena ni na gredu ni na pod. Takmičar koji se osloni na jednu gredu ili pod, ili spadne sa grede, ispada iz igre. Pobednik je onaj takmičar koji ostane duže da balansira na jednoj nozi.

Marko Foto: Nova S

Ovom prilikom, najbolji učinak su ostvarili Jelena iz plavog tima i Marko iz crvenog, koji su izdržali skoro 10 minuta u ovoj pozi.

Tatjana je otvorila dušu Maši, pa je rekla kako želi da napusti takmičenje, a navela je i svoje razloge. Ona je spomenula i Vladimira, te istakla koliko joj je žao što je izbačen.

Kada je u pitanju Aleksandar, on je nastavio sa fizičkom aktivnošću, iako je prethodno imao povredu. Marša ga je izgrdila zbog toga. Između njih su sevnule varnice još na početku takmičenja, a sada su nešto više rekli o tome šta osećaju jedno prema drugom.

Na kraju epizode, nutricionistkinja je došla da im preporuči ketogenu ishranu. Ovom prilikom, Ognjen je rekao kako je fizička aktivnost za njega ranije bila smaranje.

Takmičari su rekli nutricionistkinji koliko su najviše smršali do sada.

Emisiju „Najveći gubitnik“ gledajte od ponedeljka do četvrtka u 20.30 časova na TV „Nova“.

Najzanimljivije detalje emisije pratite na zvaničnim profilima „Najvećeg gubitnika“ na Instagramu, Facebooku i YouTube-u.

BONUS VIDEO: Evo ko je izbačen iz Najvećeg gubitnika: Mnogima je bilo jako teško zbog ove situacije