in

Šta će mu 54-godišnja slavna pevačica, kad može da šeta piletinu (FOTO)

Slavni muzičar Gavin Rosdejl (55) potvrdio je da je u vezi sa 20 godina mlađom pevačicom albanskog porekla koja se proslavila pod umetničkim imenom Joana Iks (engl. Xhoana X).

Par je otputovao u Meksiko, a bez ustručavanja je razmenjivao nežnosti pred svima. Ono što je svima zapalo za oko je da mlađa albanska pevačica nedoljivo liči na njegovu bišu ženu slavnu pevačicu Gven Stefani.

Credit: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Albanska pevačica neodoljivo podseća na Gven Stefani dok uživa sa njenim bivšim mužem

 

Sve liče na bivšu 

Joana i Gven toliko liče da su mnogi čak pomislili da se Gavin pomirio sa slavnom pevačicom s kojom je bio u braku od 2002. do 2015. i s kojom ima tri sina.

Gavin je bio gitarista njenog benda No Doubt kada su uplovili u vezu, a imali su čak dva venčanja – jedno u Londonu, a 2 nedelje kasnije i u Los Anđelesu. 

Tokom 13 godina braka imali su brojne uspone i padove, a često se priičalo o njegovim vanbračnim aferama.

Razvod braka je usledio nakon što je prevario sa dadiljom. kasnije se saznalo da je njegova afera sa dadiljom njihove dece trajala pune tri godine, uključujući i period kada je Gven Stefani bila trudna sa njihovim najmlađim sinom. 

 

 

Slavna pevačica nije krila da je razvod razorio, a on kasnije davao izjave da se kaje što ju je tako izdao.

Međutim, Gavin nije dugo tugovao i vrlo brzo posle razvoda je upustio u romansu sa zvezdom OnlyFans, Gven Singer koja je od njega bila mlađa čak 29 godina. 

Ona je pažnju privukla upravo zato što liči na svoju slavnu imenjakinju, pa je više nego jasno da on ima tačno određeni tip devojke ili, možda, nikad nije preboleo Gven Stefani.

I najnovija Gavinova devojka Joana neverovatno ličiti na slavnu pevačicu kao da je njen mlađi klon. Ista plava kosa, naglašene usne i gotovo identične crte lica. Čak je na plaži nosila jarko crveni karmin koji je decenijama bio zaštitni znak Gven Stefani. Gavin i Joana su u vezi nekoliko meseci, a romansu su obelodanili u martu ove godine. 

 

 

Stefani je sreću pronašla u naručju pevača kantri muzike Blejka Šeltona. Venčali su se 2021. na ranču Šelton u Oklahomi i ona više ne daje ni pet para na razuzdani život bivšeg muža Gavina Rosdejla.

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /