in

Srpska starleta izmislila svoju svadbu, a nakon što se podigla bura, pokušala da se opere na bizaran način

Srpska starleta izmislila svoju svadbu, a nakon što se podigla bura, pokušala da se opere na bizaran način

Starleta Sanja Stanković napravila je, pa potom priznala da je lažirala svoje venčanje.

Nakon što je njeno lažno venčanje izazvalo pravu buru na društvenim mrežama, Sanja je u emisiji „Ne gledam ti ja to“ priznala da se ona zapravo nije udala, već je samo radila reklamu.

„Svi ljudi koji su bili tamo su njene zvanice, ja sam pozvala neke svoje prijatelje i da napravimo gižvu. Ja sam njihovo zaštitno lice, to sam zaboravila da kažem. Moj lik će biti na njihovoj hacijendi. Poenta je bila da se slikamo i pravimo promo materijal za stranicu. Taj prostor će da se koristi za proslavu i venčanja. Gostima se svidelo, mi smo snimali, ja sam delila na svom instagramu, popila sam više i izgubila pojam da će to drugačije da izgleda. Mladoženja je od vlasnikove devojke sin, sve je ostalo u porodici. Nije mi bila namera da bilo koga prevarim. Meni je bio cilj da njima pomognem u otvaranju. Najveći problem je ispao kad me je majka pozvala i sve mi je po spisku, od prvog do poslednjeg kolena. Zvala je rodbina: ‘Kako vas nije sramota da nas ne zovete na svadbu?’. Majke je dobila nervni slom. Moje prijateljice, Jelena Batos je počela da plače, a onda mi je poslala komentare. Malo sam bila svesnija šta sam napravila i šta sam učinila, ali lepo smo se proveli“, rekla je ona.

Foto: Printscren / Instagram

„Ali to nije zbog gledalaca, nego da bih se slikala za stranicu i njima da pomognem u svemu. Htela bih da se zahvalim i da se izvinim ljudima ako sam ih uvredila i slagala. Dobila sam lepe čestitke i komentare, nema šta mi nisu želeli. Hteli su čak i koverte da šalju. Nisam mogla da sačekam, jer mi neko želi sve najbolje, a ja se nisam udala. Mama je vrištala na telefon, od prvog do poslednjeg kolena, nema šta mi nije rekla“, isprićala je ona.

Sanja Stanković je inače bila učesnica Zadruge, poznato je da je bila i u istopolnoj vezi sa takozvanom Matorom, takođe učesnicom rijalitija Zadruga.

BONUS VIDEO: Hrvati imaju podršku čuvene starlete, iz haljine sa šahovnicom kipte grudi