in

“Spustila bih slušalicu Zlatanu Ibrahimoviću kada bi me pozvao”

“Spustila bih slušalicu Zlatanu Ibrahimoviću kada bi me pozvao”

Čuveni hit „Jutro je“ vratio se na velika vrata kada se Zlatan Ibrahimović pojavio na prestižnoj italijanskoj muzičkoj manifestaciji Sanremo uz melodiju pomenute pesme.

Malo je reći da je Nada Topčagić bila oduševljena, a kasnije su se pokrenule i priče da je fudbaler pozvao da dođe u goste kod njega.

„To pišu mediji. Ovog puta se ne bih oglašavala i ne verujem da je to stvarno. Ja i da se sretnem sad sa Ibrahimovićem, ne znam kako bih se ponašala. To bi mi bilo strašno“, rekla je ona za Grand online.

Pesma je nastala pre više od trideset godina, i mada njena popularnost ne jenjava s godinama, Nada smatra da je gest proslavljenog fudbalera, najveća nagrada u njenoj karijeri.

„Ja sam vlasnica ovog čuvenog hita, ali on je ujedinio celu Jugoslaviju. To što je on uradio, to niko nije uradio“, rekla je ona i dodala da ne zna kako bi reagovala kada bi je Zlatan zaista pozvao.

„Ja bih se odazvala. Ne znam, samo kada bi rekao: ‘Nado, ovde Zlatan Ibrahimović’, zanemela bih, možda bih spustila slušalicu. Ne znam kako bih se snašla. Ozbiljno vam kažem. Znate li vi ko je Zlatan Ibrahimović? Da je to Mesi, da je Ronaldo, ne bi to imalo nekog odjeka. Ali ovo je on, toliko je omiljen, toliko ga svi vole da to nije normalno. Za mene je on najbolji fudbaler“, istakla je ona svojevremeno za pomenuti medij.

BONUS VIDEO: Nada Topčagić hvali Konstraktu