in

Soraja se oglasila prvi put nakon porođaja, pa spomenula i partnera

Soraja se oglasila prvi put nakon porođaja, pa spomenula i partnera

Starleta Soraja Vučelić pre nešto više od mesec dana je postala majka dečaka.

Soraja ne krije sreću, te je sada kazala da je ispunjava roditeljski život.

Sve podredila sinu Kanu, ali na njenu sreću beba nije zahtevna.

„Sad sam potpuna. Upotpunila sam svoju sreću. Ne mogu da se pravim nezadovoljna na koga liči Kan. Možda je već tu i drugo. Dobro sam sakrila da sam bila u drugom stanju. Ustajem na svaka dva sata, sve je podređeno bebi, većinom odem da spavam u 10 kad i on. Budim se da ga nahranim. To su slatke muke. Kan je divno dete, niti plače, niti je zahtevan“, počela je starleta.

Otkrila je i da bi želela da proširi porodicu, ali ništa ne planira već prepušta da se stvari spontano odvijaju.

„Nisam planirala ni ovo. Volim decu u suštini. Ne postoji ništa lepše od bebe. Htela bih da Kan ima brata, mislim da sam više za mušku decu. Makar još dvojicu, da ih je troje. To je moja želja. Da sam znala da je trudnoća tako lako, ne bih čekala toliko. Za moje dete ću uraditi sve, olakšaću mu sve. Pre svega želim da mu pružim ljubav, ali potrudiću se da mu ne fali ništa. Uvek sam govorila da neću biti strog roditelj, ali već sam ljubomorna kad ga neko drzi ili hrani. Već imam ime i za Kanovog brata. Imam i žensko ime u planu, ako bude devojčica“, rekla je.

Društvene mreže često gasi, a tvrdi da ni ona ni njen partner nisu ljubitelji eksponiranja.

Soraja Vučelić Foto: Printscreen Instagram/sorajavucelic

„Ugasila sam Instagram jer sam želela da uživam u trudnoći i posvetim se samo tome. Volela bih da zauvek ugasim te mreže, da se ne eksponiram. I stvarno sam uživala. Ne volim kada čitam o sebi. Jedva čekam da beba poraste da uživam sa njim i idemo svuda. Mom partneru smeta moje medijsko pojavljivanje“, poručila je ona za „Premijeru Vikend Specijal“.

Prisutnost u medijima joj ne prija, te dodaje da planira medijsku ilegalu.

„Volela bih da padnem u zaborav, više mi prija da budem anonimna. Htela bih da ovom prilikom zamolim novinare da više ne pišu o meni. Ja sve radim kako se osećam, ništa zbog drugih, meni prija isto da budem u ilegali. Nikad nisam maštala o luksuznom životu, sve mi se desilo spontano. Sada kad je Kan došao na svet sam potpuna. Jedva čekam da se vratim kući da zagrlim Kana“, bila je iskrena Vučelićeva.

BONUS VIDEO: Top 5 pevačica koje su uvećale usta