in

Sofronijevic i Koprivica sav novac zarađen od pesme daju u humanitatne svrhe

Sofronijevic i Koprivica sav novac zarađen od pesme daju u humanitatne svrhe

“Bez pozdrava” naziv je pesme koju izvodi i kao kompletan autor potpisuje Branko Koprivica, jedan od osnivaca popularnog benda Rogati.

Posvećena njegovom pokojnom prijatelju i vrsnom umetniku Aleksandru Banjcu, pesma će pod dirigentskom palicom izdavačke kuće „AS Studio Ton“, na čijem čelu se nalazi Aleksandar Sofronijević živeti i u svrhu dobrog dela.

Koprivica i Sofronijević došli su naime, na ideju da sva digitalna prava odnosno sve sto ova kompozicija zaradi na pomenutim platformama poklone u dobrotvorne svrhe.

Branko Koprivica Foto: Vladimir Bjelobaba/Instagram

„Ideja je rođena i sad ćemo pronaći i način kako da je realizujemo“, rekao je Branko Koprivica na šta se nadovezao i Sofronijević:

Branko Koprivica Foto: Vladimir Bjelobaba/Instagram

„Na kraju godine napravićemo svojevrstan presek, pa ce se prikupljena sredstva proslediti u humanitarne svrhe. U dogovoru smo sa institucijama koje se bave humanitatnim radom, pa ćemo sav novac uplatiti onima kojima to bude i najpotrebnije“

Aleksandar Sofronijević Foto: Vladimir Bjelobaba/Instagram

Na ovu sjajnu ideju su, kažu, došli zajedno, a pesmu „Bez pozdrava“, koja je ujedno i najava albuma „Kopriva“, možete poslusati ovde:

BONUS VIDEO: Sofronijević: Pravimo pesme koje će slušati sve generacije i koje će se pamtiti