in

SOFIJA ne bira mesto da nam pokaže koliko je zgodna! (FOTO)

Manekenka i supruga fudbalera Luke Jovića, Sofija Milošević, i pored dvoje dece dokazala je da ima telo na kojoj bi joj pozavidele mnoge. Mlada mama ima 31 godinu i uspešnu karijeru, brak i decu, a fotografijama na Instagramu koje redovno objavljuje neprestano zadaje svima domaći zadatak.

Ona se ovoga puta slikala u kupatilu, ispred WC šolje, a sve da bi pokazala fanovima koliko joj dobro stoji neobičan kupaći. U pitanju je jednodelni model koji ima unakrsno sečenje tako da otkriva veći deo stomaka i bokova.

Sofija u njemu izgleda tako da bi komotno mogla da ponese i bilo koji model poznatog brenda Victoria`s Secret, da nije usled spleta skandala brend zaustavio svoje revije. 

Sofija ima zlatnu narukvicu i sat u boji zlata, a dugu plavu kosu pustila je da opušteno pada. Minimalna šminka je takođe primetna.

Imam desert za vas, zovite me konobarem – napisla je šaljivo Sofija, aludirajući na kupaći.

Manekenki izgleda da najbolje odgovara osvetljenje u kupatilu, budući da upravo odatle objavljuje najviše fotografija.

Fotografija je za nepun dan već dobila 20.000 sviđanja i na stotine komentara.

– Prelep bikini –

– Ne zna se da li je lepši kupaći ili ti u njemu –

– Veoma seksi –

– Najlepša žena na svetu –

– Seksi mama, samo konstatujem –

– Neverovatna lepota –

– Zvaću policiju –

– Zapanjujuća si – bili su samo neke reakcije.

Sofija i pored 2 sina uspeva da održi fantastičnu linuju. Ona se krajem marta porodila i zapanjujuće je da ona ovakvu liniju ima svega 4 meseca posle porođaja. Sofija ima i mlađeg sina koji je rođen pre nepune 2 godine, zato je veliki broj komentara na račun ove lepotice koja i pored dvoje dece koje je rodila u periodu od 2 godine izgleda neverovatno.

BONUS VIDEO: