in

Snežana Savić progovorila o bolnoj odluci koju je donela (FOTO)

Glumica i pevačica Snežana Savić danas, 6. marta, proslavlja 71. rođendan. Iza nje su decenije uspešnog rada kako u oblasti glume, tako i muzike. Prvu ulogu na televiziji ostvarila je u filmu ” Ignjat protiv Gebelsa” davne 1975. Međutim, uloga koja joj je donela vanvremensku popularnost je uloga Maline u seriji “Srećni ljudi” za koju je dobila i nagradu.

Pritnskrin:Youtube RTS

Snežana Savić u seriji “Srećni ljudi”

Snežana Savić je, osim talentom, bacila muškarce na kolena i svojom lepotom. Bujna crna kosa, damsko držanje i atraktivan stas bili su dobitna kombinacija kojom se glumica mogla pohvaliti. Ipak, ona je samo jednom čoveku rekla da. U pitanju je reditelj Dragoslav Lazić sa kojim je dobila ćerku Anitu. Nažalost, ovaj brak okončan je razvodom.

 

 

Mnogi su se začudila zbog čega lepa glumica nije više otvarala srce za nove ljubavi u svom životu. Sigurno je da su mnogi muškarci stajali u redu i želeli da ih ova dama primeti. Međutim, ona je odlučila da sreću svoje naslednice stavi ispred sebe i svoje ljubavne sreće.

– Lepo je imati decu. Međutim, ja sam otišla od Anitinog oca. Razišli smo se i nisam želela da joj stvaram traumu, da ima dva oca, dve mame. Smatrala sam da joj je jedna trauma dosta u životu, a to je što njeni roditelji ne žive zajedno. Da još naknadno doživljava rivalitet s decom koju bih ja imala s nekim drugim čovekom, to sam izbegla, vrlo svesno žrtvujući se da ona ne bi bila povređena drugi put – govorila je glumica u intervjuu za Azru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: