in

Snežana i Dragan Stojković ne kriju radost, još jedna trudnoća!

Mlađa ćerka Dragana Stojkovića Piksija trudna – ovo je za Dragana i Snežanu posebna radost, jer će njihove ćerke Andrea i Anja u isto vreme deliti ulogu majke, a porodica će postati bogatija za dva člana, koja sa nestrpljenjem iščekuju.

Kada je krajem septembra otkriveno da će dobiti još jednu unuku, Dragan Stojković Piksi (56) i njegova supruga Snežana bili su oduševljeni što će se njihova porodica uvećati. Kako „Story“ ekskluzivno saznaje, ta radost je odnedavno udvostručena, budući da je i njihova mlađa ćerka Anja Valente u drugom stanju. Snežana Stojković je lepu porodičnu vest potvrdila s oduševljenjem, a Anja i njen zgodni suprug presrećni su što će dobiti treće dete.

Anja je pre izvesnog vremena drastično smanjila aktivnost na društvenoj mreži „Instagram“, te je svim njenim pratiocima bilo neobično što retko kada objavljuje crtice iz mondenskog života u Parizu, gde lepa Piksijeva ćerka godinama živi. No, modna konsultantkinja brenda „Alexandre Vauthier“, koji je u vlasništvu porodice njenog supruga, proživljava najradosniju etapu svog života, daleko od očiju svojih „Instagram“ pratilaca. Fotografije na kojima zgodna Beograđanka pozira u pripijenim kreacijama brenda za koji radi, moraće da sačekaju posle porođaja.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju – Ceca

(Espreso/Story)