in

Snežana Borjan raspalila po sponzorušama, pa otkrila kako je sve počelo

Snežana Borjan raspalila po sponzorušama, pa otkrila kako je sve počelo

Snežana Borjan tvrdi da je na početku veze sa Milanom Borjanom ona njega izdržavala.

Snežana Borjan nedavno je zapalila mreže kada je u jednoj emisiji iskreno posavetovala devojke koje priželjkuju udaju i „love“ sportiste zbog novca, te istakla da to uopšte nije pametna ideja.

Iako se i sama nebrojeno puta našla na meti komentara da se „dobro i lagodo udala“, Snežana kaže da je njena priča sa golmanom Crvene zvezde počela kada o zapravo nije bio toliko poznat u svetu fudbala. Milan Borjan je još uvek gradio svoje ime, dok je Sneža tada, kako kaže, bila veoma uspešna i zarađivala više od njega.

„Kada smo počeli da se zabavljamo, Milan je živeo kod mene u stanu. Nije bio u dobroj finansijskoj situaciji, jer je sav novac trošio na putovanja i izlaske. Tad sam ga izdržavala i on to danas svima priča, nije ga sramota. I ne treba, jer smo sve što imamo stvorili zajedno“, priča Snežana.

Supruga slavnog golmana je otkrila da su joj prijatelji govorili da ne treba da se uda za njega, ali ih ona nije poslušala.

„Posle godinu dana zabavljanja odlučili smo da se venčamo 2016. Prijateljice su mi govorile: ‘Kako sada da se udaš kada si na vrhuncu karijere? On nije uspešan sportista.’ Govorila sam da me to ne zanima jer imamo ljubav, zahvaljujući kojoj može sve da se postigne. Tako je i bilo „, izjavila je Snežana za „Hype“.

Ona se u to vreme bavila marketingom u „Partizanu“, a on je bio fudbaler reprezentativac u Kanadi.

BONUS VIDEO: Zašto nas toliko bole fudbalski porazi