in

Sneki se razvela pre 14 godina od nemačkog biznismena, a sada otkriva: “Volim i voljena sam”

Sneki se razvela pre 14 godina od nemačkog biznismena, a sada otkriva: “Volim i voljena sam”

Zgodna pevačica ne gubi veru u ljubav.

Pevačica Snežana Babić Sneki publiku je osvojila devedesetih godina prošlog veka, kada je snimila hitove poput „Ja nisam ni prva ni poslednja“ i „Takni me takni“.

Dobila je epitet pevačice sa najboljim nogama na estradi, a onda se povukla iz javnosti. Ne eksponira svoj privatan život, ali je poznato da se 2009. godine razvela od nemačkog biznismena Radomira Stojanovića.

Nakon toga nije želela da govori previše o svom ljubavnom životu.

„Ispunjena sam u smislu neke lepe ljubavne energije. Sve mora sa merom da se radi. Trudim se da uvek budem stabilna, pa i u tom smislu. Volim i voljena sam, eto to mogu da kažem“, rekla je Sneki.

U razgovoru za „Grand online“ dodala je i da ne konzumira alkohol.

Snežana Babić Sneki Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Ne konzumiram alkohol. Nikada kada sam vozila nisam popila ni kap alkohola. Ponekad volim neku dobru čašu vina, ali to je veoma retko“, dodala je ona.

Sneki ne žali novac kada je bakšiš u pitanju.

„Ima više pesama koje naručuje u kafani i na koje ostavljam bakšiš. Volim pesme Borisa Spužića Kvake i Tozovca, to su neke stare srpske pesme i sevdalinke. Uvek volim da počastim svoje kolege. Bakšiš volim da dajem, a poslednja pesma na koju sam dala bekašiš bila je ‘Sneg je opet Snežana’“, otkrila je Babićeva.

Za kraj razgovora je dodala i da joj materijalni status partnera nije bitan.

„Sve u životu sam stekla sama i tako je celog mog života. To sa partnersvom i ljubavlju kod mene nema veze“, objasnila je ona.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit