in

Snažna poruka bivše Zvezde Granda svim ženama koje su u strahu da na toksičan brak stave tačku

Snažna poruka bivše Zvezde Granda svim ženama koje su u strahu da na toksičan brak stave tačku

Bolna priča pevačice o rastanku sa prvim mužem i podizanju sina.

Pevačicu Mirnu Košanin publika je upoznala 2009. godine kada se pojavila na sceni „Zvezda Granda“, a sada je za portal Nova.rs ispričala sve što narod o njoj nije znao.

Naime, ona je sa nama podelila svoje najteže i najemotivnije trenutke koji su joj se desili u privatnom životu.

Odlučila je i da progovori o bivšem suprugu, bolnom razvodu i odgajanju svog sina.

Mirna Košanin Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

„Taj čovek mi je bio prva ljubav, ali nije uspela. Mi smo u dobrim odnosima i dan-danas, a što se tiče starateljstva, pripalo je meni od prvog dana. Skoro mi je drugarica rekla: ‘Miki, toliko te poznajem, a ti nikada nisi izgovorila da si samohrana majka’, ja to nikada nisam izgovorila. Možeš da budeš samohrana majka i pored muškarca ako nemaš čoveka koji ti pomaže, koji sa tobom gradi dom i gaji decu, ti si samohrana majka. Odgajila sam dečka zdravog, pravog, lepog. Ništa mi u životu nije bilo teško. Sama sam odgajila svoje dete, sve sam uradila punim srcem i sa gomilom snage, a onda kada nisam imala – nisam tražila. Kada padnem, ustanem i idem dalje. Nikada nisam rekla: ‘Šta ću sutra?’ Dešavalo se da nemam, ali nikada nisam tražila pomoć. Ja sam uvek raspoređivala, imam četiri koverte u kući: za hleb, račune, za dečije potrebe i štek“, priča nam Mirna, a onda i otkriva da li je iz finansijskih razloga otišla u Švajcarsku da peva.

Mirna Košanin Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

„Otišla sam tamo da se sklonim od problema koje sam imala tada kao mlada mama. Kosta je napunio godinu dana, roditelji su mi bili velika podrška, imala sam zasigurno i imam najboljeg oca na planeti zemlji, čoveka koji je moje dete kupao, prasvlačio, čoveka koji je mene učio o svemu, pričali smo o momcima, školi, izlascima, svim problemima, kroz život me je učio da nikome ne dozvolim da stavi stakleno zvono iznad mene, da budem dobar čovek, da nikada ne zatvaram vrata leđima, da sagledam situaciju iz drugog ugla. Uz njegovu podršku sam otišla u Švajcarsku, išla sam vikendom tamo, a preko nedelje sam bila ovde i to mi je pomoglo da prebrodim taj razvod.“

nova.rs

Pevačica nam je ispričala da je na brak stavila tačku kada je bivši suprug postao nasilan.

„Ružan je bio rastanak, bilo je okršaja, bilo je nasilja, ali nikada nisam rekla: ‘O Bože’, iz te priče sam izašla sa osmehom i nikada suzu za tim čovekom nisam pustila. Samo sam gledala kako da budem dobra mama, da mogu sada da zaradim i da kupim svom detetu jaknu, patike, tu sam dobila veliku snagu i tu je krenula moja borba“, pričala je ona, a šta je još rekla na ovu temu pogledajte u videu iznad teksta.

BONUS VIDEO: ISPOVEST „Otišla sam pod nož da bih popravila grudi, probudila se potpuno nepokretna i tad saznajem da mi život visi o koncu“: Kako je bivša Zvezda Granda zbog implanata umalo izgubila život