in

Slavni engleski glumac svoj brak zove “nefunkcionalnim”, ali nema nameru da se razvodi

Slavni engleski glumac svoj brak zove “nefunkcionalnim”, ali nema nameru da se razvodi

Čuveni glumac ima neobičnu ljubavnu priču.

Džeremi Ajrons sa preko 50 filmskih uloga i brojnim pozorišnim uspesima danas važi za jednog od najpriznatijih glumaca, a njegova ljubavna priča je podjednako interesantna.

Poznati Englez se prvi put oženio davne 1969. godine devojkom iz škole, ali su ubrzo oboje shvatili da je u pitanju mladalačka greška. Ajrons je drugi put okušao sreću kada je na „ludi kamen“ stao sa glumicom Šinejd Kjuzak, sa kojom je u braku i danas, 45 godina kasnije.

Njih dvoje su u braku dobili dvoje dece, sinove Semjuela i Maksimilijana, a recept za uspešan pripisuju toleranciji i razumevanju međusobnih različitosti. Da su stvari između njih komplikovanije od toga dokazuju glumčeve nebrojene afere, koje je on svaki put oštro demantovao.

Poznat kao veliki zavodnik i umetnik kojeg su žene uvek izdvajale na listama najzanimljivijih poznatih muškaraca, Ajrons je teško odolevao udvaranjima, te su ga paparaco fotografi više puta uslikali sa poznatim i nepoznatim ženama.

Pre više godina, Ajrons je bio umešan u nepristojnu javnu prepirku s američkim paparacem nakon što je fotografisan pod ruku s misterioznom brinetom u Njujorku. Nakon što su shvatili da su uočeni, par se brzo razdvojio.

Godine 2005, Džeri Hol je bila prisiljena da prekine „prijateljstvo“ sa njim nakon što su ona i Ajrons snimljeni nerazdvojni za vreme putovanja po Francuskoj rivijeri. On je takođe viđen kako se ljubi sa francuskom pevačicom Patrišom Has, 20 godina mlađom od njega, ispred noćnog kluba u londonskom Soho-u.

Jedno vreme aktuelna je bila i priča da je Ajrons „fasciniran“ Milom Jovović, ali te navode glumac nikada nije komentarisao.

Džeremijeva supruga je nekoliko puta isticala da njih dvoje imaju otvoreni brak, dok ga je slavni glumac nazvao „nefunkcionalnim“.

„Šinejd i ja smo prošli teške periode. To se u svakom braku dešava jer su ljudi nemogući. Nemoguć sam, moja žena je nemoguća, život je nemoguć“. Jednom je priznao: „Nijedan brak nije onakav kako izgleda. Veoma je teško biti sve jednoj osobi“, ispričao je on jednom prilikom.

Ajrons je više puta u intervjuima navodio da se nikada neće razvesti, iako je, prema sopstvenom priznanju, jednom prilikom potražio pomoć terapeuta kako bi prevazišli probleme.

BONUS VIDEO: Top 5 holivudskih macana koji su se uništili botoksom