in

Skinuo se go za spot a sad šokirao priznanjem, i evo na šta je sve Zvezda Granda spremna zbog uspeha

Skinuo se go za spot a sad šokirao priznanjem, i evo na šta je sve Zvezda Granda spremna zbog uspeha

Aleksandar Misojčić je u velikom intervjuu za portal Nova.rs ispričao zašto je hteo da odustane od karijere i napusti najpopularnije takmičenje.

Jedan od najpopularnijih takmičara poslednjih sezona muzičkog programa „Zvezde Granda“ Aleksandar Misojčić Xander važi za osobu koja pravi fenomenalan provod. Publika ga je zapamtila po odevnim kombinacijama, ali i hit performansu sa Jelenom Karleušom tokom izvođenja pesme „Seksi ritam“.

Nedavno je snimio spot za pesmu pod nazivom „Divlji cvet“, a kako nam je otkrio, sprema još jedan projekat u kom će se pojaviti potpuno nag, a mi smo ga pitali kako njegova porodica reaguje na ovakve stvari.

„Sve je to šoubiznis (smeh), razumeju oni to. Kada sam se upustio u sve ovo, ja sam njima rekao da će se o meni pričati i pisati svašta. Oni znaju ko sam i kakav sam, oni su me vaspitali i sada kada vide neke naslove na portalima, oni znaju da li je to istina ili nije. Bili su na snimanju mog prvog spota, videli su kako to sve funkcioniše“, rekao nam je on.

Pitali smo ga i kako njegova porodica reaguje na njegove ljubavne romanse, a on nam je otkrio da je u kuću već dovodio pevačice, te nam ispričao kakva je bila reakcija njegovih roditelja.

S obzirom na to da je za godinu dana objavio četiri pesme, nas je zanimalo koliko novca je uložio u svoje dosadašnje numere.

Aleksandar Misojčić
Aleksandar Misojčić Foto: Magic Box/Promo

„Mnogo, muzika je skup sport što se kaže. Što se tiče novca, sve honorare sam unapred potrošio. Ako želiš da imaš dobru pesmu i spot, moraš da radiš sa kvalitetnim ljudima. Ja imam veliki tim ljudi, produkcija je skupa, distribucija, promocija i sve, ali samo takvim načinom rada mogu da se nadam nekom uspehu. Za godinu dana sam izbacio četiri pesme visoke produkcije, uspeh i dolazi kada radim temeljno i sa pravim ljudima“, otkrio nam je Xander te nam priča da bi za dobru pesmu uložio i milion ako treba.

Misojčić nam je u daljem intervjuu otkrio koji savet Ane Bekute pamti iz takmičenja, ali i šta mu je bilo najneprijatnije. On nam je ispričao i da li je pojedine tetovaže uradio kako bi privukao pažnju naroda, a sve to možete pogledati u videu iznad teksta.

BONUS VIDEO: Aleksandar Misojčić Izjava promocija pesma Ruža Rupić