in

Skandal koji je napravila je ipak zasenio njen izgled

Skandal koji je napravila je ipak zasenio njen izgled

Italijanska diva albanske nacionalnosti Ana Oksa ukrala je šou na Sanremo festivalu.

Sinoć je održano drugo veče najvećeg muzičkog festivala u Italiji, a muzička ikona ukrala je šou, ne samo izvedbom svoje pesme „Sali (Canto dell’anima)“, već i zbog svog izgleda, ali i govora koji je održala nakon što je otpevala pesmu na sceni.

Novinari prisutni na festivalu stavili su je na četrnaesto mesto – rangirano u odnosu na ostale učesnike koji su bili deo festivala te večeri.

Prvo je poslala poruku upućenu svojim fanovima i svima onima kojima se njen nastup dopao.

„Kompanija Oksarte i Ana Oksa se zahvaljuju publici. Vaše emocije su jake, ali nećemo moći da odgovorimo svima. Grlimo vas i vidimo se devetog dana. Lepo je čuti da niste ništa drugo ni očekivali od medija… Očigledno je da oni ne predstavljaju vas. Vidimo se u četvrtak“, napisala je, podvlačeći da novinari ne misle isto kao njena publika.

Foto: Marco Piraccini / Zuma Press / Profimedia

Ali onda joj to nije bilo dovoljno pa je objavila još jedno saopštenje upućeno novinarskom žiriju koji nije razumeo tekst njene pesme Sali (Canto dell’anima) i naglasila je da u Italiji vlada „funkcionalna nepismenost“.

„Kompanija Oksarte je solidarna sa onima koji su se mučili da razumeju tekst i/ili značenje pesme Sali (Canto dell’anima). Verovatno je nekima lakše da razumeju tekst čija je struktura manje bliska italijanskom jeziku. Naš savet je da se obratite stručnjacima ili da slušate nešto drugo sa strukturom teksta u okviru svojih mogućnosti. Hvala na pažnji.“

Pored toga, pažnju javnosti privukao je i njen izgled – iako se vide tragovi botoksa, mnogi navode da u šezdesetim godinama i dalje izgleda fenomenalno.

Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

BONUS VIDEO: Zelenski u Kongresu