in

Sindi Krafird u farmerkama

Foto: @MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sindi Kraford važi za kraljicu jednostavnog stila odevanja. Farmerke spadaju u red njenih omiljenih odevnih komada, van scene. Slavna manekenka i na crvenom tepihu teži jednostavnosti. Često je odevena sasvim obično što u njenom slučaju znači veoma efektno.

Modna zvezda Sindi Kraford fotografisana je nedavno isped svoje kuće u Malibuu. Uputila se na sastanak sa prijateljem, a odevna kombinacija na njoj savršeno se uklapa u njen divan kežual stil.

Šire farmerke ravnog kroja pristaju svakoj građi. Mogu da se kombinuju uz sportske i elegantnije odevne komade. Sindi dokazuje da su džins i jednostavna majica pun pogodak, a ovaj put našlo se mesta i za poseban natpis: “Mir”.

Jednostavne patike odlično se “slažu” uz ovako krojene pantalone, i prate kolorit odeće. Boja elegantnog sakoa nije mogla da bude bolja. Tu su i klasične sunčane naočare a celokupan stajling je primer da neki trendovi nikada ne izlaze iz mode.

Sindi Kraford brani poziciju klasike u odevanju i to joj godinama polazi za rukom, po tome se i izdvaja na svetskoj sceni, između ostalog.

Bonus video:


00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso / Blic žena/ Jelena Milenković/ Prenela:M.S.)