in

Sin Buraka Ozdživita proslavio prvi rođendan

Burak Ozdživit, Foto: Profimedia

Prvih dana prošle godine Burak Ozdživit i Fahrije Evdžen postali su roditelji još jednog dečaka. Dali su mu ime koje vodi poreklo iz arapskog jezika, a znači plemenit, velikodušan, srdačan. Danas je u domu popularnog turskog para velika fešta jer mali Kerem slavi prvi rođendan.

Važan datum zaslužuje objavu na Instagramu, a prva se oglasila lepa glumica.

“Sin mi razgali srce kad god ga pogledam, oduševljava me osmehom, sve procveta u meni jer miriše na cveće… Srećan rođendan, srce moje! Toliko te volim”, napisala je Fahrije uz fotografiju dečaka, a ubrzo su usledile i zajedničke, uz natpis “moj mali princ”.

Kerem je nešto najslađe što ćete danas videti, verujte nam… On je mamin princ, a tatin – lav. Tako ga je predstavio Burak na svom nalogu.

Zgodni Bali-beg i njegova supruga dugo su drugog sina krili od javnosti. Keremovu prvu sliku objavili su dva meseca posle njegovog rođenja, a ni kasnije nisu preterivali.

Sada je dečak nešto stariji, pa već može da se proceni na koga liči. No, polemike između fanova su žustre: jedni tvrde da je isti otac, kao i stariji sin Karan, dok neke podseća na lepu mamu.

Bonus video:


08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Hello/Milan Petrović/Prenela:M.Ć)