in

SILNO JE ŽELELA DA URADI OVO PRE SMRTI! SESTRA POKOJNE SILVANE OBELODANILA VELIKU TAJNU: Zla sudbina je SPREČILA!

Silvana Armenulić, Foto: Printscreen Youtube

Protekle nedelje navršeno je 45 godina od smrti čuvene Silvane Armenulić, koja je život izgubila u saobraćajnoj nezgodi.

Silvana Armenulić
foto: Printscreen Youtube

Osim bogate karijere, Silvana je iza sebe ostavila porodicu koja nikada nije prežalila njenu smrt. Nažalost, sa njom je poginula i njena sestra Mirjana, koja je u tom trenutku bila trudna. Od tri sestre, ostala je samo jedna – Dina.

– Otkako su mi sestre poginule ja sam našoj majci i Silvana i Mira zajedno, ja sam nastavak prekinute pesme u kući. Moja braća i sestre ne mogu da slušaju ploče poginulih sestara i uvek gase radio. Majka naprotiv. Ona svakodnevno preko gramofona druguje sa glasovima svoje izgubljene dece i jedva čeka dan kada ću se i ja pojaviti na televiziji – pričala je svojevremeno Dina Bajraktarević Nikolić, koja već godinama živi u Danskoj.

Prošle godine emotivno je govorila pri sećanju na svoje dve sestre. Navela je da bi Silvani danas najviše bilo žao što je poginula kao još uvek zvanično supruga čoveka od kojeg je silno želela da se razvede, prenosi Story.

– Bile smo mnogo povezane, Mirjana, Silvana i ja. Posebno poslednjih dana bile smo nerazdvojne. Silvana je bila podnela papire za razvod braka. Imala je jako loš brak sa Radmilom. Počela je da se zabavlja sa sportskim komentatorom Markom Markovićem. Bili su zaljubljeni jedno u drugo. Trebalo je da se desi još jedno, treće, ročište da se razvede od Radmila, ali zla sudbina je to sprečila. Ona je bila sasvim druga osoba kada je sa nama sestrama, familijom, nego kakva je kada se pojavi pred publikom – rekla je Dina.

Silvana Armenulić, Ćerka, Gordana Armenulić
foto: Facebook printscreen

Među ljudima kojima Silvana danas najviše nedostaje svakako se ipak najpre nalazi njena ćerka Gordana koja je imala samo dvanaest godina kada je Silvana poginula.

– Kako mi nije teško, kao da se juče desilo. Kad sam odvajala te fotografije, sva sam drhtala. Isplakala sam se. Pamtim jednu gužvu gde je mama bila fantastično obučena, prelepa, prosto blistala. Volela sam što sam tu uz nju. Stvarno me je vodila svuda sa sobom kad god je mogla – ispričala je ranije Gordana.

Bonus video:

Espreso Intervju - Ceca

14:13

Espreso Intervju – Ceca

(Espreso)