in

Severina sve raznežila slikom FOTO

Severina sve raznežila slikom FOTO

Jedna je majka.

Pevačica Severina Vučković iza sebe ima veoma burnu godinu, a o svađi sa rođenom sestrom Mirjanom i danas se priča.

Jedina osoba koja je tada stala na stranu pevačice je njena majka Ana. Pre nešto manje od mesec dana, Ana je trebala biti ispitana pred sudom jer se svađa odvijala u njenom stanu. Podsetimo, pevačica se tereti zbog pretnja sestri.

Severina je sada podelila sliku sa majkom uz opis „Moja mama“, te se pretpostavlja da je Ana i dalje na strani hrvatske zvezde.

„Ovaj zagrljaj me je napravio čovekom, ove ruke su mi usadile toplinu i nežnost, njeno srce hrabrost, njena podrška sigurnost, njen stav i dostojanstvo. Mama je moje najsigurnije utočište“, rekla je ona jednom prilikom.

Severina je tada kazala i da je njena majka jedva preživela porođaj.

„Rodila me je carskim rezom i nije me uzela u ruke pet meseci jer je bila u komi. Bila sam joj treći carski rez i te 1972. nije se budila. Rodila me je u osmom mesecu trudnoće, imala sam dva kilograma. Doktor je bio divan i ostavio me da budem s njom u sobi sve to vreme, nije dao da me odvedu od nje. Rekao je da je samo ja mogu probuditi iz kome. Svaki dan me je babica stavljala njoj u krilo dok je ona spavala“, ispričala je Severina za hrvatske medije.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koje obožavamo već decenijama