in

Severina je u jednom trenutku imala 63 kilograma, pa uz pomoć ove ishrane smršala 7

Severina je u jednom trenutku imala 63 kilograma, pa uz pomoć ove ishrane smršala 7

Severina Vučković je u jednom periodu imala par kilograma viška.

Naime, pevačica je imala 63 kilograma, a danas ima 56.

Uspela je da smrša čitavih sedam kilograma uz pomoć posebnog režima ishrane i treninga.

„Nisam često u teretani, jer smatram da telo ponekad mora i da se odmori. Dovoljno mi je da jednom nedeljno radim vežbe, a kada se spremam za turneju, onda treniram tri-četiri puta.Vežbam ravnomerno i opterećujem celo telo, a za savršenu guzu radim čučnjeve. Svim ženama bih preporučila da urade po 100 čučnjeva dnevno i modna pista je njihova“, ispričala je Severina.

Osim što trenira, Severina pazi šta jede.

„Mnogo volim da jedem, pa se i ugojim, ali onda se ne osećam lepo i nemam dovoljno energije. Kad sam nabacila sedam kilograma, korigovala sam ishranu. Odlučila sam da imam pet manjih obroka, ali i da šetam minimum pola sata dnevno“, priča Seve za Informer, pa dodaje:

„Trudim se da ne ubacujem toksine u telo i čini mi se da sam na dobrom putu da ih potpuno izbacim iz ishrane. Pošto obožavam voće i povrće, u poslednje vreme samo to jedem. Čim ustanem, popijem smuti, u koji stavim šargarepu, cveklu, maline, jagode, borovnice, kupine i bademovo mleko. Ponekad ubacim malo banane da bi bilo gušće. Taj obrok me baš zasiti, pa nisam gladna do ručka.“

BONUS VIDEO: Fatalna privlačnost: Severina, Nikolina i ostale Hrvatice koje vole Srbe