in

Sestra Katarine Radivojević živi u Americi i ima posao o kojem mnogi sanjaju

Sestra Katarine Radivojević živi u Americi i ima posao o kojem mnogi sanjaju

Sestre neverovatno liče.

Glumica Katarina Radivojević je nedavno privukla pažnju na premijeri filma Oluja kada se pojavila sa potpuno novom frizurom, ali nažalost ni ovom prilikom nije davala intervjue. Zvezda filmova „Zona Zamfirova“ i „Nečista krv: Greh predaka“ retko priča o svom privatnom životu, ali je poznato da je jako bliska sa sestrom Jasnom Bakić.

Jasna godinama živi u Los Anđelesu sa suprugom Vladislavom, a otkako i glumica radi u Njujorku, njih dve se trude da što više slobodnog vremena provode zajedno.

Tako Jasno s vremena na vreme postavi fotografije sa porodičnih druženja, ali mnogo više pažnje od toga na njenom Instagram profilu privlači ono čime se ona zapravo bavi – a to je najbolja hrana na svetu.

Godinama unazad Jasna radi u kuhinjama najelitnijih restorana u Los Anđelesu, a pored toga je i velika zaljubljenica u hranu i food blogerka, pa redovno obilazi najatraktivnija fine dining mesta i sa svojim pratiocima deli utiske. Dovoljan je jedan pogled na te fotografije pa da vam pođe voda na usta, a možemo samo da zamislimo kakvo je uživanje biti na Jasninom mestu.

Pored toga, Jasna voli da putuje, a samo neke od lokacija koje je posetila sa suprugom su Francuska, Monako, Italija…

Jasna i Katarina veoma su bliske i veliki su vetar u leđa jedna drugoj.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Tagovi