in

Sergej Trifunović poslao emotivnu poruku ucenjenim i maltretiranim građanima koje Vučić sutra dovlači autobusima za Beograd VIDEO

Sergej Trifunović poslao emotivnu poruku ucenjenim i maltretiranim građanima koje Vučić sutra dovlači autobusima za Beograd VIDEO

Glumac Sergej Trifunović poslao je emotivnu i ohrabrujuću poruku za sve građane Srbije koji su ucenjeni od strane vladajuće partije SNS i sutra moraju doći na njihov veliki kontramiting nazvan “Srbija nade”.

U blizini Skupštine Srbije, Sergej Trifunović je snimio video poruku i poručio ucenjenim građanima koje Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka „dovlače“ autobusima za Beograd, da će ih glavni grad Srbije dočekati otvorenih ruku, kao i da će „sve ovo proći“.

„Ovde Sergej Trifunović, ja bih da se priključim malom broju svojih kolega koji vas iz ličnog interesa pozivaju na najveći skup ikada sutra, a vi znate koliko ste ucena i maltretiranja prošli da biste bili strpani u taj autobus. Želim da vam kažem da se u svom glavnom gradu osećate dobro, bez obzira što čovek koji je ucenjen ne može da se oseća dobro, ali želim da vam kažem da sve to prođe. Dan je sunčan, Beograđani su izašli na ulice i krenuli da šire ljubav, voleo bih da vi sa strane ovog stejdža to osetite, ako vam bilo šta treba, vi nam se obratite, mi ćemo biti tu da vas zagrlimo, da vas volimo i da će sve to proći“, rekao je Trifunović ispred Skupštine Srbije.

Video pogledajte u nastavku.

BONUS VIDEO: PopTok sa Markom Janketićem