in

Sergej Ćetković iskreno o karijeri i novim trendovima

Sergej Ćetković iskreno o karijeri i novim trendovima

Porodica mu je najveća podrška.

Sergej Ćetković važi za jednog od omiljenih pevača ženskog pola.

On tvrdi da mu je bilo potrebno vreme kako bi svojoj publici dozvolio da ga upoznaju.

„Iskustvo i zrele godine koje čoveku svakako donose više samopouzdanja. Nikada se nisam lažno predstavljao u javnosti, ali sam bio jako zatvoren i distanciran i to je u jednom momentu postalo veliki teret. Onda sam odlučio da dozvolim ljudima da me upoznaju kakav zaista jesam, i sada uživam u tome jer mi je donelo mnogo toga lepog. Verovatno je moralo da prođe neko vreme kako bih se oslobodio određenih stega koje su me u tom smislu sputavale“, rekao je Sergej.

Sa suprugom Kristinom je godinama u braku, a kruna njihove ljubavi su dve ćerke, Lola i Mila.

Sergej Ćetković Foto:Filip Krainčanič/Nova.rs

„Verujte, ja se najviše obradujem onome što napravim. Deca jako vole sve što spremim, uživam u tome, i italijanska kuhinja mi je posebna strast. Kristina je, naravno, u svemu tome mnogo bolja, sa mnogo više iskustva, pa samim tim od nje dolazi i najviše kritika, ali najbitnije je da tanjiri na kraju ostanu prazni“, rekao je za „Blic“ Sergej.

Za razliku od većine svojih kolega, Sergej se ne opterećuje novim trendovima. Klikovi i trending na Jutjubu mu nisu bitni, već primat stavlja na inetrakciju tokom nastupa.

„Nikada se time nisam bavio, ni opterećivao. Ne mogu da kažem da ne pratim kako pesma prolazi na platformama, ali mi to nije obaveza, već povremeno, kad naiđe trenutak slobodnog vremena, uz kafu, pogledam šta se dešava. Nikakav trending i nikakvi klikovi ne mogu da se mere sa iskrenom i istinitom emocijom koju od publike osetite na koncertima“, rekao je pevač.

BONUS VIDEO: Sergej Ćetković Ne odlaziš je pesma svih nas