in

Senida u najvrelijem izdanju do sada, o ovim fotografijama se priča (FOTO)

Senida u najvrelijem izdanju do sada, o ovim fotografijama se priča (FOTO)

Slovenačka kantautorka Senida Hajdarpašić poznatija kao Senidah (37) ne pravi predah u gustom rasporedu nastupa. Ona je svake noći na drugoj lokaciji i u drugoj državi, a fanovima je najinteresantnija njena promena imidža. Tako je možemo videti kao platinastu plavušu koja ima kosu na paž ili kao brinetu duge loknaste kose, dok je često i vatrena crvenokosa. Ma koliko se fanovi trudili, nisu došli do rešenja koja boja kose, frizura i šminke najbolje stoje Senidi.

Ona je pre svega tri dana objavila fotografiju  na kojoj ima plavu kosu ošišanu na paž, a frizura i šminka su takve da odišu starim holivudskim glamurom. Crveni karmin je nezaobilazan, a stajling je prilično smeo. Primetno je da je pevačica telo dovela u željenu formu, pa se ne libi ni da ga pokaže na nastupima. Poseldnjih nedelja ona se opredeljuje za izlazak na binu u martinkama i jakni, koju ubrzo skida, a dalji nastup se odigrava u brushalteru i šortsu. 

Obajva je za svega nekoliko dana dobila više od 30.000 sviđanja, a nije izostala ni salva pohvala.

 

 

Da li se plavuše bolje zabavljaju?” upitala je ona u opisu fotografija.

“Najlepša žena na svetu”

“Zaboravio sam da dišem na sekundu”

“Pomalo si u stilu pevačice Gven Stefani, ali lepo ti stoji”

“Podsetila si me malkice na Kruelu iz crtaća 101. dalmatinac, samo fali još koji crni pramen, ali brutalna si!”

“Ženo, ti si jedna u milion!”

” Prelepa, bilo koje boje kose da je!”

“Kraljica”, samo su neki od komentara oduševljenih fanova. 

 

 

Ništa manje nije bila propraćena ni njena objava na Instagramu gde je pozirala duge tamne loknaste kose koja je dosezala skoro do struka, a preko koje je imala beretku. Martinke nisu izostale, kao ni šorts koji je ovoga puta bio lakiran i u crvenoj boji. Njega je uparila uz oversajz bolero iste boje, a oko struka je imala veliku crvenu ružu u vidu pojasa uz koji su išli dodatni lanci kao dopuna autfita. U gornjem delu, ponovo je ostao jedino crni brushlater, pa se mnogima činilo da joj se osladio izlazak na scenu samo u njemu.

 

Da li se vama Senida više sviđa kao plavuša ili brineta?

 

 

BONUS VIDEO: