in

Selin Dion uslikana bez šminke posle objave o bolesti

Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Slavna pevačica Selin Dion pojavila se nedavno u Njujorku, meses dana nakon što je bila na dodeli Gremija u Los Anđelesu. Pre dve godine saopštila je da boluje od neizlečive neurološke bolesti, i od tada se retko viđa u javnosti.

Muzička zvedza Selin Dion pozdravila je osmehom paparace, a ovaj put nije imala ni trunku šminke na licu.

Selin Dion je 2022. saopštila da boluje od retkog neurološkog poremećaja ukočene osobe, „Iako mi se srce slama srce, najbolje je da otkažemo sve dok zaista ne budem spremna da se vratim na scenu”, rekla je u maju ove godine o otkazivanju turneje pa poručila: „Ne odustajem… i jedva čekam da vas ponovo vidim!”.

Evo kako sada izgleda
Evo kako sada izgledafoto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pevačica je objasnila da poremećaj izaziva grčeve mišića i da joj „ne dozvoljava da koristi glasne žice i peva kako to ona može”. Svetska turneja Courage (Hrabrost) počela je 2019. godine, održala je 52 nastupa pre nego što je pandemija kovida-19 zaustavila taj niz. Kasnije je otkazala koncerte u Severnoj Americi zbog zdravstvenih problema pa odložila evropski deo turneje.

Pevačica je objasnila da poremećaj izaziva grčeve mišića
Pevačica je objasnila da poremećaj izaziva grčeve mišićafoto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

“Kad kažem da sam srećna što sam ovde, stvarno to mislim od srca”, rekla je na Gremiju Selin Dion koja je nosila svetlu haljinu, tamnosmeđi kaput i svetlucavu ogrlicu. Dodala je: “Oni koji su bili dovoljno blagosloveni da budu ovde na dodeli nagrada Gremija nikada ne smeju da uzimaju zdravo za gotovo ogromnu ljubav i radost koju muzika donosi u naše živote i živote ljudi širom sveta”.

Pevačica se na bini pojavila sa najstarijim sinom Reneom Čarlsom – Anželijem (22) kog je dobila u braku sa Reneom Anželijem. Ta ljubav donela joj je i blizance Nelsona i Edija (13). Suprug Selin Dion umro je2016. od raka grla, pevačica je ubrzo izgubila i brata Danijela koji je izgubio bitku sa opakom bolešću.

Bonus video:


00:12

BRITNI SPIRS REKLA DA! Pop zvezdu verio 12 godina mlađi dečko posle DRAME kroz koju je prošla! (VIDEO)

(Espreso / Blic žena/ Jelena Milenković/ Prenela:M.S.)