in

Seksi iz Crnog Ceraka za Nova.rs o danima koje je proveo na robiji

Seksi iz Crnog Ceraka za Nova.rs o danima koje je proveo na robiji

Samo za naš portal, mladi reper je prvi put otkrio detalje boravka u zatvoru.

Relja Despotović, poznatiji kao Seksi, već dve godine je glavna tema svih medija, kako zbog svoje burne prošlosti, tako i zbog svojih pesama.

Njegovi hitovi broje milione na Jutjub kanalu „Crni Cerak TV“, a on nam je ovom prilikom otkrio mnoge stvari o kojima do sada nije javno pričao.

Kako je objasnio, od njih četvorice koji čine grupu „Crni Cerak“, on je jedini koji se pojavljuje javno i predstavlja njih.

Relja Despotović Seksi Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Mladi reper je bez dlake na jeziku progovorio o svemu što je činilo njegov život pre nego što je stekao popularnost, te nam je otkrio kako se osećao iza rešetaka. 

„U zatvoru sam bio više puta zbog društveno korisnog rada, imao sam neke drugare iz kraja koji su bili u zatvoru, jednog smo gledali sa prozora, drugi je meni upao u sobu, treći je bio sobu pored, a četvrti nam je stigao treći dan. Ja to nisam doživeo kao nešto loše. Tamo sam počeo da jedem boraniju i pasulj, mada zavisi koji je kuvar tamo, naučio sam ih. Mislim da sam najviše voleo kada stignu makarone i meso, ugojio sam se 15 kilograma“, izjavio je Seksi za naš portal.

Relja Despotović Seksi Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

On nam je takođe otkrio i šta mu je prolazilo kroz glavu nakon što su prolazili meseci i meseci, a on nije imao informaciju kada će izaći na slobobu.

Seksi je za naš portal otkrio i šta je u zatvoru počeo da radi, a isto to nastavio kada je izašao. Sve to kao i još mnoge detalje pogledajte u videu koji je iznad teksta.

BONUS VIDEO: Dečko bi poludeo da me vidi ovakvu: Odveli smo poznatu glumicu u Seksi šop i evo šta je radila