in

SEKA ALEKSIĆ SMRŠALA 10 KILOGRAMA BEZ DIJETE: U ovome je caka!

Poznata pevačica Seka Aleksić kuburila je sa kilažom, a sada je otkrila na koji način je uspela da skine višak kilograma

Pevačica Seka Aleksić nedavno je napravila promenu kojom je oduševila, a sinoć je nastupila na jednom prestoničkom splavu, i tom prilikom se odlučila za crno-belu odevnu kombinaciju, koja joj je dobro pristajala.

– Uopšte nisam planirala da se ošišam. Došlo mi je. Dopao mi se ovaj autfit i zamislila sam se sa ovakvom frizurom i poželela sam kratku frizuru, dosadila mi je kosa – otkriva Seka koja je smršala čak 10 kilograma.

– Zdrava ishrana, to nisu nikakve dijete, jedem pet obroka dnevno. Veljko jede sve što ostane, ali samo zdravo. Najveći moj problem je što sam ja kuvarica, domaćica koja kuva i mesi i onda jednostavno sam preterala u jednom momentu. No, to se kod mene često dešava – dodaje Aleksićeva i priznaje da se finansijama u njihovom domu bavi isključivo njen suprug.

Ja da vodim finansije ja bih davno propala. Moj muž je zadružen za to. Da li se isplati? Pa ako želim da nastupam, ja moram da izdajem pesme. To je posao, to je obaveza.

Blic