in

Seka Aleksić o detaljima iz privatnog života, otkrila i koju pevačicu smatra naslednicom

Seka Aleksić o detaljima iz privatnog života, otkrila i koju pevačicu smatra naslednicom

Seka Aleksić progovorila o svim estradnim temama.

Pevačica je danas održala pres konferenciju povodom najave svog koncerta u Užicu koji će biti održan 8. marta.

Ona će ovim koncertom obeležiti 20 godina svoje karijere, a Seka je ovim povodom progovorila i o mnogim estradnim temama.

Pevačica se u svojoj karijeri pored pevanja oprobala i u glumi, a 2010. godine pokrenula je svoj rijaliti „Moja desna ruka“, pa se dotakla ovog vida formata u kom su i neke njene koleginice.

Seka Aleksić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Ne bih ulazila ni u kakav rijaliti, a ni ne gledam tuđe rijalitije. Mene to ne interesuje. U mojoj kući se TV ne gleda. Mene ne zanima da neko prati moj život, koga briga kako ja živim. To je moja stvar i tako treba da ostane. ‘Moja desna ruka’ je bio potpuno novi i drugačiji format, u kome smo birali mog asistenta. Davali smo mladima priliku da zarade novac i da se zaposle. Kada bih to danas radila, baziralo bi se, eventualno, na vantelesnoj oplodnji, da ženama dam vetar u leđa“, rekla je ona.

Seka Aleksić Foto:E-stock/Časlav Vukojičić

Seka je svoj prvi album objavila pre skoro dve decenije, velikim hitovima i koreografijama kojima je promovisala nove pesme osvojila je srca publike, a ovom prilikom progovorila je i o svojoj naslednici.

„Breskvica je sjajna. Ona ima takav potencijal da to nije nomralno. Ako tako treba da se izazim, ona jeste moja naslednica. Već smo nas dve to pisale na Instagramu. Talentovana je, mlada, lepa, zgodna i mislim da će nešto da napravi“, izjavila je Seka, a onda dodala da ima u planu duet sa jednim mladim izvođaćem.

Seka Aleksić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Seka važi za izetno posvećenu majku, ona se trudi da svoj porodični život drži daleko od očiju javnosti, a da li bi svojoj deci dozvolila da se, poput nje, bave muzikom rekla je sledeće:

„Naravno, zašto da ne. Jakov voli to i prati te muzičke aktivnosti. Ne pokazuje on talenat da bi bio pevač, ali je sa svojih šest godina izuzetno zreo. Voli da se snima i rekao je da bi želeo da bude tiktoker, poznaje neke, voli ih. Trudimo se da ne gleda one koji psuju. Svaki roditelj ima zadatak da svoje dete izvede na pravi put i da se bori dok može da ono bude pod njegovom kontrolom. Mi roditelji moramo biti primer svojim ponašanjem“, izjavila je pevačica.

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages, Goran Srdanov/Nova.rs

Seka Aleksić je takođe progovorila i o Jovani Jeremić koja je izjavila da se Srbi sa Kosova prave jadni, a šta je rekla na tu temu pogledajte u videu iznad teksta.

BONUS VIDEO: Dragana Mirković i Seka Aleksić se pomirile i zagrlile nakon 12 godina