in

Saznajte sve o “Najvećem gubitniku”

Saznajte sve o “Najvećem gubitniku”

“Zlatna šolja”, specijalna novogodišnja epizoda emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”, koja će se emitovati večeras od 20.30h, ugostiće glumicu i voditeljku Hristinu Popović.

Lice uzbudljivog šou programa „Najveći gubitnik“, čije emitovanje počinje 2. januara na televiziji Nova S, govoriće o svojoj dosadašnjoj glumačkoj karijeri, kao i izazovima koje očekuje u ulozi voditeljke.

Zvezdu serija „Pet“ i „Komšije“, filma „Parada“ i mnogih drugih ostvarenja imaćemo prilike da za koji dan vidimo u sasvim novom izdanju, a večeras će otkriti nešto i o svojim nesvakidašnjim avanturama.

Naime, Hristina je poznata i kao neko ko sebi iznova voli da postavlja nove izazove, te se svojevremeno popela na Kilimandžaro i došla do vrha Uhuru na visini od 5.895 metara, tri nedelje hodala Himalajima, ali je bila i jedina osoba iz Srbije koja je bila izabrana za najtežu ekspediciju na planeti (Fjallraven Polar), gde je u borbi sa snegom i ledom Arktika prešla put od 300 kilometara za pet dana.

O ovim avanturama, kao i tome kako će se snaći u ulozi voditeljke – saznajte večeras od 20.30h. Osim Hristine, u gostima kod Zorana Kesića biće i Gordan Kičić, Tamburaši i Konstrakta.

Foto: Ivan Dinić/Nova S

Ne propustite dobru zabavu i budite uz Novu S i večeras.

BONUS VIDEO: Najveći gubitnik – Hristina Popović