in

Saška Veselinov otkrila kako su Đokovići reagovali na vest o njenoj trudnoći

Saška Veselinov otkrila kako su Đokovići reagovali na vest o njenoj trudnoći

Otkrila nove detalje.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, a buduća mama sada je otkrila kada je i kako saznala da je u drugom stanju.

„Đole je za svoj rođendan koji je 17. jula, poželeo da se ostvari u ulozi tate i da se oženi. Sve želje su mu bile usmerene na proširenje porodice. Posle samo nekoliko dana otad, radila sam laboratorijske analize, jer sam imala užasne vrtoglavice i konstantne mučnine i, zapravo smo na taj način i saznali da sam trudna. Bio je presrećan, a ja ne znam šta bih mogla da mu poklonim za sledeći rođendan“, rekla je ona za „24sedam“.

Ispričala je i kako se oseća u trudnoći, te da li ima mučnine.

„Imala sam mučnine na samom početku trudnoće, od ujutru pa sve do uveče. Ja sam u toj situaciji pronašla dobru stranu, a to je da se na taj način neću prekomerno gojiti. Kasnije sam počela da imam probleme sa gorušicom i to stanje i dalje traje, ali definitivno najteže što mi pada je oticanje nogu, ti bolovi su vrlo neprijatni i ne slažem se sa onim ‘najlepši period u životu je trudnoća’. Za mene najlepši period dolazi onog momenta kada budem donela na svet našeg dečaka. Nestrpljivi smo i brojimo dane do tog susreta“, ispričala je Saška.

Foto:Antonio Ahel/ATAImages

„Rekla bih da je osećaj uzbuđenja pristutan kod mene. Srećna sam i isto toliko mirna, jer znam da sam pronašla životnog saputnika za oca svog deteta i nešto najvažnije je, za samo odrastanje i vaspitanje, da dolazi u zdravu sredinu, da postoji razumevanje i ljubav sa obe strane. Na taj način možemo sve“, nastavila je ona priču.

Kaže i da su ime za naslednika već odabrali.

„Nas dvoje smo još na početku veze započeli tu temu i odredili kako će deca da nam se zovu jednog dana. Imamo dva imena, jedno muško i jedno žensko, tako da nije bilo pregovora kada smo saznali da sam u drugom stanju. Đole je trebalo da se zove tako, ali mu je mama promenila ime u zadnji čas i nazvala ga Đorđe, a ako vam ja kažem svoju stranu priče onda ćete moći da saznate vrlo lako, tako da ću biti tajanstvena ovog puta“, kaže ona dalje.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković
Saška Veselinov i Đorđe Đoković Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Srećnu vest je prvo podelila sa svojom majkom.

„Moja mama je prva saznala. Sa njom imam takvu povezanost, da u svakom trenutku zna sve što se dešava u mom životu, kao i ja u njenom. Tata mi je emotivac i on često zaplače od sreće. Njemu je dovoljno da me vidi, da pomazi stomak i ta njegova strana dolazi do izražaja. Potom smo otišli kod Đoletovih roditelja. Dijana je veseljak, ona je donela piće da se nazdravi dok je Srđan, zaštitnički nastrojen prema meni, odmah ponudio svaku vrstu pomoći i rekao je: ‘To je, bre, snaja moja’ i zagrlio nas. Svi su bili presrećni, zaista“, kaže Saška.

Naglasila je i da ne planira da prestane sa poslovnim obavezama.

BONUS VIDEO: Saška Veselinov trenira na brodu