in

Saša Popović promenio PRAVILA zbog NJE, Ceca odmah otišla iz žirija!

Sinoć je emitovana još jedna emisija “Zvezda Granda” u kojoj se dogodila neočekivana i zanimljiva situacija, kada je Ceca Ražnatović izašla na binu kako bi dala podršku takmičarki koja je bila vidno uplašena i pod tremom.

Tamara Jovanović (21), takmičarka iz Zvečana, otpevala je numere “Ona nekad” i “U inat prošlosti”, a od žirija je dobila samo jedan glas, i to od Cece.

Iako je na samom početku takmičenja otkriveno da pravila nalažu da takmičari koji dobiju jedan ili dva glasa automatski ispadaju, Saša Popović je odlučio da u ovom slučaju napravi presedan, te je takmičarka prošla u sledeći krug.

Ceca je izašla na binu i zagrlila kandidatkinju, a onda dodala da želi da joj bude mentor.

foto: Printscreen

– Ljudi, ovo je strašno, ona ima 300 otkucaja u sekundi. Lepa si, zgodna si. Sale, ja je hoću ako mi je daješ – poručila je pevačica Popoviću.

– Mislim da je ona prestravljena, ona cela drhti, mislim da imaš materijala. Šetala si me, taman kad pomislim da je dobro ti proklizaš, ali bih volela da se moj tim i ja potrudimo da sledeći put zablistaš – objasnila je Ceca, a Saša Popović je odlučio da prihvati molbu folk dive, te će joj ona biti mentor.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Saša Lampaš

12:50

ESPRESO INTERVJU: Saša Lampaš

(Espreso)