in

Saša Popović otkrio zbog koga je Marija Šerifović ostala u “Zvezdama Granda”

Saša Popović otkrio zbog koga je Marija Šerifović ostala u “Zvezdama Granda”

Bivši direktor “Granda” je sve obelodanio.

Muzički šou „Zvezde Granda“ omogućio je milionskom auditorijumu da upoznaju ne samo vanserijske talente i mlade muzičke nade, već i najveća estradna imena u drugačijem svetlu. Svaki član žirija doneo je neki poseban pečat, a sa tim se slaže i Marija Šerifović.

„Sigurno da sam dala neki svoj doprinos i pečat u ‘Zvezdama Granda’, i ono što je negde najznačajnije, ljudi su sa mojih dvadeset i devet godina tada konačno upoznali pravu Mariju Šerifović“, istakla je pevačica koja već godinama sedi u žiriju ovog takmičenja.

Odabir Saše Popovića pokazao se kao nepogrešiv, a estradni mag rešio je da otkrije sve detalje Marijinog dolaska u „Zvezde Granda“.

„Marija je došla tu te prve godine, bila je to 2015/16 i sad ide sledeća i Mara kaže meni ‘Ja mislim da je ova jedna sezona dovoljna, razmisliću za sledeću sezonu’. Kažem ja šta ćeš razmisliti, a pazi, već na kraju sezone, puna Zetra, dvadeset hiljada ljudi, puna arena u Zenici. I već kad smo završili sezonu i treba da se dogovorimo za dalje, a Marija kaže ‘Dobro još godinu dana, ali samo još godinu!’ Mislio sam tada u sebi ma ostaćeš ti još koju i još koju i vidi prošla ta godina i ona kaže ‘Dosta je’. Naravno onda je bilo: ‘Neka ti bude, zbog tebe ću da ostanem još jednu godinu’, pa je tu bila treća, peta, pa šesta i završiće se…“, ispričao je Saša, prenosi Grand online. Marija je ovom prilikom pokušala da ga prekine.

Marija Šerifović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Ma nemoj ništa da govoriš! Nemoj ništa da govoriš, Maro moja“, rekao je Saša i nasmejao bukvalno ceo studio, a Mara mu je sa osmehom odmah pružila ruku.

Članovi žirija ovog takmičenja zabavljaju milionski auditorijum svake subote, a mnogi se često pitaju da li sve funkcioniše baš kao kraj malih ekrana.

„Ma mi smo igrana serija, ja ne znam šta smo mi! Ne Bolji život, luđi život“, našalila se Šerifovićeva.

BONUS VIDEO: Marija Šerifović otkrila detalje druženja sa ministarkom poljoprivrede