in

Saša Popović je ovu pevačicu podigao sa dna

Saša Popović je ovu pevačicu podigao sa dna

Danas može da se pohvali uspešnom karijerom.

Indira Radić danas važi za veliku zvezdu iza koje su brojni hitovi, ali sve to možda ne bi bilo tako da joj davne 1996. godine u kritičnom trenutku nije pomogao niko drugi do estradni majstor i nekadašnji direktor “Grand” produkcije Saša Popović.

Naime, Indira je na početku karijere izdala nekoliko albuma sa “Južnim vetrom”, a zatim i jedan album 1995. godine za “PGP RTS”, sa kojeg se izdvojio hit “Srpkinja je mene majka rodila”.

Međutim, Indira je nakon velikog uspeha pomenute pesme ostala bez dinara. Nije znala šta će i kuda će, pa se za pomoć obratila Saši Popoviću.

Foto: E-Stock/Caslav Vukojicic

„Indiru sam prvi put upoznao na jednoj turneji u Švajcarskoj, a prvu saradnju ostvario sa njom 1996. godine. Došla si u produkciju Zam, onako u patikama, farmericama i rekla: “Jel možete vi meni nešto da uradite, ja para nemam, ako može nešto da se uradi, uradite, ako ne, laku noć i doviđenja. Ja sam rekao da ću ti uraditi album i da se javiš prvog septembra“, ispričao je Saša Popović u emisiji “Veče sa Indirom Radić” 2014. godine, prenose domaći mediji.

Indira Radić nastavila je i dalje uspešna u svom poslu, niže hitove, a mnogi obožavaju njene pesme.

BONUS VIDEO: Saša Popović o Zvezdama Granda