in

Šareni nokti Adriane Lime

Šareni nokti Adriane Lime

3D nokti nisu svačiji izbor, Foto: Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Toliko ima trendova u manikiru i za ovu i narednu prolećnu sezonu. Mimo toga, svoje nokte možete da ukrasite na milion načina u skladu sa svojim stilom odevanja ili još konkretnije, u skladu da određenom prilikom.

Pritom, klasičan izgled poput crvenih noktiju ili krajnje odmeren kao što je providan lak ili onaj u boji kože ne gube na popularnosti. Čuvena manekenka Adrijana Lima pak voli sasvim drugačiju varijantu – više nego upadljiv stil koji je pritom prilično fleksibilan, evo zbog čega.

Kakav manikir je odabrala, Adrijana Lima pokazala je sinoć na Instagram storiju. Nokti su u tirkiznoj boji i pritom se radi o metalik nijansi. Nokti su tako sređeni da ostavljaju utisak 3- D manikira, i potpuno odkaču od svih diskretnijih verzija.

Mogu da budu prilično zanimljivo rešenje uz sportsku ili sportsko-elegantnu odevnu kombinaciju kakvu i Adrijana Lima nosi na ovoj fotografiji. I da tako budu čak i centralan detalj modnog izdanja. Ali “slažu se” i sa potpuno elegantnim odevnim kombinacijama. Iako može delovati da je tirkiznu teško uklopiti sa ostalim bojama, uz nju pristaje širok spektar kolorita – i bela, i crna, i ostale niajnse plave boje, roze boja. A ukoliko dobro odaberete desen, neće “odskakti” ni od šarene odeće.

Adriana Lima, Adrijana Lima
foto: Printscreen/Instagram/adrianalima

Kada je reč o prolećnim trendovima na polju manikira, popularan je fancuski manikir u brojnim nijansama – sa zlatnim, crvenim i nežnoplavim krajevima a predlaže se i onaj u duginim bojama odnosno za svaki nokat drugačije rešenje.

Trendovi su i crveni nokti, manikir u “mlečnim” prirodnim bojama, ružičaste nijanse, žuti nokti i oni u boji breskve (peach fuzz).

Međutim, ovaj manikir definitivno nije za svakoga, budući da je bilo dosta negativnih komentara na isti nakon Adrijanine objave.

Bonus video:


00:15

Sofija Milošević i Andrijama Lima u društvu

(Espreso/Blic žena/Prenela:M.S.)