in

Sandale koje čine da budete ženstvenije (FOTO)

U petoj deceniji života poznata glumica Eva Longorija zaista izgleda impresivno i nijedan njen autfit ne prolazi nezapaženo. Za svaku priliku ova markantna glumica zna da odabere pravo modno izdanje i neretko ekperimentiše u svojim stajlinzima, unoseći novine i ekstravagantne detalje koji mnogim damama mogu biti odličan vodič za neki večernji izlazak.

Ona, ne samo da zna da uklopi detalje i boje, već zna da to predstavi na najženstveniji mogući način. Ovaj put u fokusu njenih izdanja bile su sandale. Obučena u ružičasto i spremna za večeru, uslikana je ispred jednog restorana u Zapadnom Holivudu, noseći na nogama providne sandale.

Osim toga, što je elegantni roze set sakoa i bermuda koje podsećaju na mini suknju uklopila uz svoj tamni ten, sandale su dale poseban pečat celokupnom stajlingu ističući na Evi ono najženstvenije – noge.

 

 

Inače, poznato je da obuća u nud boji ili jednostavno od providog materijala vizuelno izdužuje noge, samim tim delujete elegantnije i ženstvenije. Eva nije propustila još jednu priliku da pokaže koliko voli eleganciju i da joj je ženstvenost jača strana, te se odlučila za stajling u crveno – narandžastoj haljini, koja je istakla njenu besprekornu figuru.

Ovaj put je odlučila da kombinaciju upotpuni opet efektnim sandalama sa visokom potpeticom i to kombinacija zlatne i bež boje.

 

 

Ovaj stajling je Eva odabrala za večeru sa svojom prijateljicom pevačicom Glorijom Estefan, sa kojom se druži godinama, te zajedno podižu svest o položaju Latinoamerikanaca u Holivudu.

Iako poznata glumica svoje stajlinge upotpunjava i nakitom i aksesoarima, oni su često vrlo svedeni i jednostavni kao i frizura kojoj ne posvećuje posebnu pažnju, te je u fokusu njena prirodna lepota i ono što ona očigledno naviše voli i što dobro nosi, a to je obuća. Osim toga, Evi nije strano da nosi istu obuću nekoliko puta pa je u istim sandalama viđena i prošle godine sa svojim partnerom u jednom večernjem izslasku. Ovaj put ih je takođe iznela na vrlo sofisticiran i ženstven način.

 

 

Sigurno će svaka dama pronaći inspiraciju u jednom od ovih modela koje nosi poznata latinoamerička zvezda, te će za vrele letnje dane i večernje izlaske odabrati neki sličan model. Zašto da ne?

BONUS VIDEO: